ayatinho 3 ارسال شده در خرداد 92 سلام به همه من به تازگی سایتمو از جوملا 1.5 به 2.5 ارتقا دادم. با توجه به اینکه آدرس لینک ها تغیر کرده و آدرس های قبلی در گوگل ثبت شده اند و حالا همه به صفحه 404 می روند. از ارجاعات خود جوملا نمی تونم استفاده کنم چون باید برای تک تک لینک ها ادرس جدید بدم. ولی من می خوام تمام 404 ها به صفحه اصلی منتقل بشند. کسی از دوستان راه حلی داره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود می تونید از افزونه های سئو استفاده کنید تا برای لینک های شکسته یک صفحه 404 شخصی بسازید و مدیریت کاملی روی همه لینک ها مخصوصن 404 داشته باشید مثل acesef یا seo boss یا sh404sef 1 واکنش ها : ayatinho نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayatinho 3 ارسال شده در خرداد 92 ممنون از پاسخ شما. پس فقط میتونم با این افزونه ها برای خودم 404 شخصی بسازم و امکان اینکه بتونم همه ی 404 ها رو به صفحه اصلی ریدایرکت کنم وجود نداره درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 نه اینطور نیست می تونید مثلن در sh404sef تنظیم کنید که کاربر به صفحه اصلی بره یا صفحه خطا این افزونه ها رو هم ببینید : http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/error-pages/ 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام میتونید از کد زیر در فایل htaccess. هم استفاده کنید RewriteEngine onErrorDocument 404 /index.php موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر