mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان فرمساز من خروجی اکسلش حروف فارسی را بصوزت علامت سوال نشون میده.چکارش کنم؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام با انکدینگش اصلاح بشه شما نسخه فارسی افزونه رو نصب کردید؟ خریداری کردید یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 سلام بله نسخه فارسی نسب کردم ولی رایگان دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 خب این نسخه های رایگان کامل فارسی سازی نمیشن چون برخی قسمت ها نیاز به تغییرات در کدنویسی افزونه داره مثلا تاریخ ها شمسی نیست یا اینگونه مشکلات بهتر از دوستان برنامه نویس انجمن مشورت بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 یعنی سوالمو یجای دیگه درج کنم؟؟کجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود با آقایان وحید حاجی پور / رامین انگوتی / ستار رضایی / امیررضاتهرانی در تماس باشید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر