hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 سلام خسته نباشین من یه بسته نصبی جوملا دارم که توش کامپوننت widgetkit نصبه. اگه بخام کامپوننت رو از بسته جدا کنم و روی یه جوملا دیگه نصب کنم، باید چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام البته widgetkit فقط کامپوننت نیست . چند تا ماژول و پلاگین هم داره اگر از نسخه رایگان استفده میکنید میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://www.yootheme.com/widgetkit/downloads/download?layout=single در غیر اینصورت میبایست تمام اجزاء افزونه را از داخل بسته خارج کنید و دوباره زیپ کنید و تک تک نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 ممنون بابت راهنماییتون ولی من موندم چطور فایل ها رو جمع کنم و از کجا ها باید جمع کنم. ماژول ها موقع نصب،همه فایل های مربوطه رو تو فایل اصلی نگه میداره ولی در مورد کامپووننت این کار انجام نمیشه. من وقتی میرم تو پوشه کامپوننتم ،به جز یک فایل php هیچ چیز دیگری وجود ندارد. واسه جمع کردن فایل های کامپوننتم باید کجا رو بگردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 92 نسخه افزونه را بفرمائید چند هست؟ نسخه رایگان اگر هست از اینجا دانلود کنید 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 رایگان نیست. نسخه کاملشه که همه امکاناتاش فعاله. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود تو همون لینک نسخه lite لایت ان رایگانه حتمن نسخه کاملش که شما دنبال شین رایگان نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 من لینک دانلود نمیخام که دوستان عزیز من فقط آموزش جدا کردن کامپوننت از بسته نصبی رو میخام. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود جدا کردن یک کامپوننت شاید خیلی مشکل باشه شاید هم بعضی وقت ها نباشه یک کامپوننت خیلی جامع می تونه شامل چندین پلاگین / فایل زبان سایت / فایل زبان مدیریت / فایل های front end / فایل های back end باشه و ... همه رو در جوملا جدید کپی کرده و جداول هم کپی کنید اگر اشتباهی رخ ندهد درست می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 آقای میری خیلی ممنون من دقیقا آموزش این کار رو میخام. چجوری این کارا که گفتی رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود آموزشی برای این کار من ندیدم برای همه کامپوننت ها هم یکسان نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر