Ekram 0 ارسال شده در دی 89 سلام و خسته نباشید. آیا میتوان امکانی را از کامپوننت حذف کرد یا تغییر داد؟ به این صورت که ، مثلا کامپوننتی که من استفاده میکنم ، فرم ثبت نام دارد و میخواهم که آنرا حذف کنم یا تغییر دهم . آیا امکان داغرد که این تغیرات را انجام دهم ؟ لطفا راهنمایی کنید .متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام بله چون الحاقات کد باز هستند امکان تغییر درشون هست و البته برای این کار اگر از عهده خودتون بر نیاید باید سفارش این کار رو به کسی دهید که در کد نویسی و طراحی مهارت لازم رو دارد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ekram 0 ارسال شده در دی 89 [HIGHLIGHT=#f4f4f4]ممنون از جوابتون.[/HIGHLIGHT] [HIGHLIGHT=#f4f4f4]شما میتونید کسی رو معرفی کنید؟[/HIGHLIGHT] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 خواهش م یکنم باید ببینید کدام یک از دوستان برای این کار اعلام آمادگی می کنند... با آقای محمد رزاقی تماس بگیرید ببینید فرصت این کار رو دارند یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر