mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 92 سلام بعضی از افزونه ها در سایت ها به صورت شخصی و تجاری به کار می روند که یکی از نمونه های آن ها فرم ساز ها هستند این افزونه ساده و کاربردی توسط خودم ترجمه و بومی سازی شده است با اینکه این افزونه رایگان هست ولی بی شک یکی از ساده و کاربردی ترینافزونه ها برای ساخت فرم های کاربردی هست که به احتمال زیاد بعد از گذشتیک بازه زمانی این افزونه نیز تجاری خواهد شد. ایجاد انواع فیلدهای پرکاربرد / مثل اپلود فایل توانایی جلوگیری از ارسال اسپم با نصب و فعال کردن پلاگن همراه امکان نمایش فرم ها توسط ماژول همراه اامکان سفارشی سازی استایل فرم ها فارسی و بومی سازی شده کامل و...... لینک دانلود: دانلود 7 واکنش ها : pouya.m.c، محمدحسین میری، hamed629 و 4 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 چرا نمیشه ازش خروجی گرفت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 92 درود کار کردن با این افزونه بسیار راحتهشما برای خروجی گرفتن اگر دیدید که قسمت مربوطه خالی است باید فرم ساخته شده را باز کنید و بر روی سربرگ دوم یعنیResult کلیک کنید و گزینهSave result را بلی کنید بعد از فعال سازی به راحتی می توانید از آن خروجی بگیرید مشکلی بود در خدمتم یا علی 3 واکنش ها : pouya.m.c، محمدحسین میری و hrabiian2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 کاملا درست و مشکل گشا بود. ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 با درود دوستان من تو لوكال از اين فرم استفاده ميكنم و فرمي رو كه طراحي كردم رو پر ميكنم و send ميكنم منتها به ايميلايي كه تعريف كردم نميره. مشكل از اينه كه تو لوكالم؟ يا مشكل ديگه اي داره؟ چطوري ميشه تو لوكال هم براي تست، فرم رو فرستاد تا به ايميل هاي تعريف شده بره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام برای این مورد نمیتونید از حالت لوکال استفاده کنید باید حتما سایتتون روی هاست قرار داشته باشه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : mortaza_max و pouya.m.c نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در خرداد 92 یه مشکل دیگه: تو خروجی اکسل فیلد هایی که فارسی باشند اصلا نمایش داده نمیشه. راه حلی نداره؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ راهی نداره خروجی فارسی گرفت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 تو هاست اطلاعاتی که پر میکنم ذخیره نمیشن. یعنی نتایج رو بلی میکنم و گزینه نمایش اطلاعات فعال میشه. بعد فرم رو پر میکنم میفرستم ولی تو قسمت اطلاعات چیزی نمایش نمیده فقط آی پیشو نشون میده. اگه اینطوری باشه که به هیچ دردی نمیخوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در آذر 92 سلام من دررابطه با این کامپوننت دو تا سوال داشتم اول اینکه همانطور که دوستمون گفتند گزارش برای فیلد های فارسی مشکل داره و تو گزارش اکسل فیلد فارسی رو نشون نمیده چیکار باید کرد؟ دوم اینکه اگه مثلا این کامپوننت رو در حالت ثبت نام شده بزاریم(یعنی فقط اعضا بتونند فرم رو پر کنند) و دیگه فیلد نام و نام خانوادگی رو حذف کنیم. اما تو گزارش نام عضو بر اساس اون نامی که ثبت نام شده بوده قبلا بیاد کدوم کاربر این فرم رو پر کرده. باید چیکار کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در دی 92 دوستان ببخشید اینجا مطرح می کنم ولی چون نمی تونم تاپیک جدید باز کنم سوالم را اینجا طرح می کنم من می خواستم یک فرم را طوری طراحی کنم که کاربرها بتونند فرم را برای رزرو هتل تکمیل کنند بعد براشون پیش فاکتور ارسال بشه بعد هم مدیر آژانس براشون تایید کنه من در حال حاضر از تیکتینگ استفاده می کنم اما افزونه بهتری هم هست ؟ بنظرتون آر اس فرم بهتره یا تیکتینگ ؟ البته تیکتینگ می تونه به دپارتمانهای مختلف هم ارسال بشه مثلا به بخش فروش یا بلیط و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! در بخشی مناسب مثل مشکلات ، زیرشاخه ها رو تا آخر طی کنید که امکان ایجاد تاپیک داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.zahra 0 ارسال شده در دی 92 سلام بعضی از افزونه ها در سایت ها به صورت شخصی و تجاری به کار می روند که یکی از نمونه های آن ها فرم ساز ها هستند این افزونه ساده و کاربردی توسط خودم ترجمه و بومی سازی شده است با اینکه این افزونه رایگان هست ولی بی شک یکی از ساده و کاربردی ترین افزونه ها برای ساخت فرم های کاربردی هست که به احتمال زیاد بعد از گذشت یک بازه زمانی این افزونه نیز تجاری خواهد شد. ایجاد انواع فیلدهای پرکاربرد / مثل اپلود فایل توانایی جلوگیری از ارسال اسپم با نصب و فعال کردن پلاگن همراه امکان نمایش فرم ها توسط ماژول همراه اامکان سفارشی سازی استایل فرم ها فارسی و بومی سازی شده کامل و...... لینک دانلود: دانلود سلام من این سوالو مطرح کردم گفتن قبلا بحث شده ولی نتونستم پیدا کنم برام ضروریه ک دوباره میپرسم فک کردم اینجا بهتر باشه من از ماژول فرم ساز آر اس فروم رو زمانی ک میخام نصب کنم این خطا رو میده JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد کلا هر ماژولی ک حالت بسته هست با این خطا برخورد میکنم از دوستان میتونم بخام ک راه حل نصب اینگونه ماژول چجوریه؟ منون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 سلام من این سوالو مطرح کردم گفتن قبلا بحث شده ولی نتونستم پیدا کنم برام ضروریه ک دوباره میپرسم فک کردم اینجا بهتر باشه من از ماژول فرم ساز آر اس فروم رو زمانی ک میخام نصب کنم این خطا رو میده JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد کلا هر ماژولی ک حالت بسته هست با این خطا برخورد میکنم از دوستان میتونم بخام ک راه حل نصب اینگونه ماژول چجوریه؟ منون دوست عزیز آقای صفرعلی گفتند که سوال جدید در تاپیک جدید شما بهتره اول در انجمن سرچ کنید ولی شما میگید به نتیجه مطلوب خودتون نرسیدید پس یک تاپیک در انجمن مناسب (ترجیحا قسمت مشکلات) بزنید مشکلتون رو به صورت کامل توضیح داده و مطرح کنید اگر قبلا در انجمن این مشکل بوده و حل شده که دوستان لینک میدند و شما به اون تاپیک میرید و مشکلتون برطرف میشه در غیر این صورت دوستان شما را راهنمایی میکنند این تاپیک تنها برای معرفی فرم ساز کاربردی جومینا که قبلا در جومینا منتشر شده بود زده شده پس لطفا در ارسال پست از این پس قوانین رو رعایت کنید. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
epartak 1 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) زمان نصب کامپوننت پیغام زیر نمایش داده میشه؟ ولی ماژول و پلاگین براحتی نصب شد - عدم بارگذاری فایل XML C:\Inetpub\vhosts\mydomain.ir\httpdocs\tmp\install_531dcec8d9f99\site\metadata.xml XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found عدم بارگذاری فایل XML C:\Inetpub\vhosts\mydomain.ir\httpdocs\tmp\install_531dcec8d9f99\visforms.xml XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد ویرایش شده اسفند 92 توسط epartak 1 واکنش ها : atlasm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zareali999 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام من دنبال جروجی اکسز از فرم هستم همچنین میخوام فیلد دارای فورمول هم در اطلاعاتم داشته باشم لطفا پاسخ بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashplatin 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام لینک دانلود کار نمی کند میشه دوباره آپ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 سلام لینک دانلود کار نمی کند میشه دوباره آپ کنید تست شد مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlasm 11 ارسال شده در شهریور 93 زمان نصب کامپوننت پیغام زیر نمایش داده میشه؟ ولی ماژول و پلاگین براحتی نصب شد - عدم بارگذاری فایل XML C:\Inetpub\vhosts\mydomain.ir\httpdocs\tmp\install_531dcec8d9f99\site\metadata.xml XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found عدم بارگذاری فایل XML C:\Inetpub\vhosts\mydomain.ir\httpdocs\tmp\install_531dcec8d9f99\visforms.xml XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد منم همین مشکل رو دارم اگه میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
selselehjoo 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام ممنون از این افزونه فقط یه سوال من برای اولین بار هست که می خوام از فرم ساز استفاده کنم آیا باید هم کامپوننت هم ماژول و هم پاگین رو نصب کنم؟ اگر اینطور هست فقط ماژول نصب شد کامپوننت و پلاگین نصب نمیشه خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما متن خطا را اینجا قرار دهید تا برسی گردد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در اردیبهشت 94 عرض سلام و ادب در هنگام نصب فایل پیغام میده که : :نصب: فایل نصب XML یافت نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام فایل رو اکسترکت کنید، فایل زیپ داخل آن را استفاده کنید یاعلی 1 واکنش ها : میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام فایل رو اکسترکت کنید، فایل زیپ داخل آن را استفاده کنید یاعلی عرض ادب همین کار رو کردم ماژول و پلاگین به راحتی نصب شدن اما کامپوننت نصب نمیشه و ارور میده این فرم ساز رو قبلا روی یک سایت دیگه نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام ابتدا پلاگین ، بعد کامپوننت ، و بعد کاژول ها را نصب کنید.. چه اروری میدهد؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام ابتدا پلاگین ، بعد کامپوننت ، و بعد کاژول ها را نصب کنید.. چه اروری میدهد؟؟ یاعلی عرض ادب همون اروری که اول سوال گفتم : :نصب: فایل نصب XML یافت نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر