moussa75 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت دوستان من تا دو روز پیش تمام مطالبم در سایت جوملایی که نسخه 2.5 هست نمایشداده می شد اما به یکباره نه ماژول ها و نه مطالب نمابش داده نمی شه فقط منو هانمایش داده می شن. البته با وجود اینکه امکان ثبت نام رو غیر فعال کردم چند نفر به صورت Adminstartor شکل کاربری عضو شدن که به ایمیلم نام کاربریشونارسال شده. لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم از پاسخ عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید بخش مدیریت(منوها، کامپوننت ها، ماژول ها و...) کامل هست؟ تغییرات خاصی اعمال نکردید که بعد از اون اینطور بشه؟ با قالب دیگری نیز تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moussa75 0 ارسال شده در خرداد 92 ممنون از پاسختون هیچ تغییری ایجاد نکرده ام. با قالب های Beez5 – Default و غیره درست کار می کنه. در قالب کنونی فقط منوها نمایش داده می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moussa75 0 ارسال شده در خرداد 92 درست کردم متشکرم. قالب را از حالت Compressionخارج کردم درست شد؛ هر چند که قبلا با این گزینه مشکلی نداشت. اما این سوالمهمچنان باقی است چرا با وجود غیر فعال کردم امکان ثبت نام کاربر سایت، هموارهافرادی به صورت Administratorمی تونن عضو سایتم بشن که احتمالا به قصد ه-ک هم عضو می شن. دوستان راه جلوگیریچیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خودتون یکبار ثبت نام کنید ببینید با چه سطحی ثبت نام می کنید در منوی کاربران وارد شده » بالا سمت چپ گزینه تنظیمات (انتخابها) رو انتخاب کنید و نوع کاربر ثبت نامی رو ببینید چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر