Ekram 0 ارسال شده در دی 89 سلام وخسته نباشید. من از ماژول ساعت استفاده میکنم . در زیر ماژول ، نام ماژول و لینک سایت سازنده ماژول هست . چطور میتوانم آنرا حذف کنم یا تغییر دهم لطفا راهنمایی کنید. متشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام لطفا مشکلتون رو در قسمت مربوطه مطرح کنید! (طرح مشکلات) برای این کار می تونید فایل زبان این الحاق رو و فایل index.php بررسی کنید و ... موفق باشید این تاپیک به بخش مربوطه منتقل خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ekram 0 ارسال شده در دی 89 تشکر. لطفا بیشتر راهنمایی کنید .ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 شما در بسته ماژول مورد نظرتون به دنبال فایل مربوط به زبان و فایل index.php بگردید و بعد بازشون کنید و به دنبال عباراتی که می خواهید حذف کنید بگردید و بعد هر طور مد نظرتون هست تغییر یا حذفشون کنید و اگر در این دو فایل نبود فایلهای دیگر این الحاق رو بررسی کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر