tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در منوی کامپوننت ها و قسمت تبلیغ دکمه جدید وجود نداره که بتونم مجوعه ها رو فراخوانی کنم باید چکار کنم یا اینکه این کامپوننت اسمش چیه تا دوباره نصب کنم تشکر عکسش پیوست شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ میتونید با استفاده از بسته بروزرسانی تیم جومینــــــا در حال حاضر نسخه 2.5.11 استفاده کنید بعد از نصب بسته بروزرسان ، بسته کامل جوملا 2.5.11 تیم جومینــــــا را روی جوملای بروزرسانی شده اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید قبل از بروزرسانی و اکسترکت از فایلها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 من بروز رسانی رو انجام دادم ولی مشکل بر طرف نشد راهی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام کاری رو که در ادامه گفتم انجام دادید ؟ (اکسترکت بسته کامل و حذف پوشه Installation) موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر از همه دوستان مشکل رفع شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر