ritash 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان من دستیار سئو رو نصب کردم.و تنظیماتش رو در قسمت پلاگین ها انجام دادم.اما نمیدونم بقیه ی تنظیماتش رو باید از کجا انجام بدم.طبقه توضیحاته این افزونه خودش کلمات کلیدی رو پیدا میکنه و توضیحات متا رو انجام میده.اما من نمیدونم چطوری.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام توضیحات افزونه رو که اقای تهرانی کاملا نوشتن تو سایت جومینا شما فعالش کنید و همون تنظیمات اولیه رو انجام بدید بقیه خودکار انجام میشه 1 واکنش ها : ritash نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ritash 1 ارسال شده در خرداد 92 ممنونم ازتون یعنی من با انجام اون تنظیمات اولیه دیگه نیازی نیست که کلمات کلیدی و توضیحات متا وارد کنم برا مطالب؟!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 نخیر چون این افزونه باید اینکار خودکار انجام بده 1 واکنش ها : ritash نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ritash 1 ارسال شده در خرداد 92 نخیر چون این افزونه باید اینکار خودکار انجام بده متشکرم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدمتان برای ورود به تالار جومینا , باید عرض کنم که بجای سپاس گفتن در پست لطفن گزینه پسندیدم هر پست رو می تونید بفشارید. هردو یک معنی رو می دهند ولی دومی از ایجاد اسپم جلوگیری می کنه متشکریم 1 واکنش ها : ritash نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
homayoonka 0 ارسال شده در مرداد 92 وقتی این پلاگین رو نصب و فعال می کنم ف روی ادیتور JCK دکمه ای اضافه نمی شه ولی وقتی روی ادیتور Tiny mce می گذارم دکمه ها ظاهر می شوند. چیکار کنم تا رو ادیتور jck 6 فعال بشه ؟ با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلامبه انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدیددوست عزیز ، بحث این تاپیک در مورد لینک زیر میباشدhttp://www.joomina.ir/seo-tools/655-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.htmlاما سوال شما موضوعش فرق میکنه و مربوط به لینک زیر میباشدhttp://www.joomina.ir/seo-learn/671-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C.htmlفلذا ، سوال جدید در تاپیک جدید !موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : ritash نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر