Ekram 0 ارسال شده در دی 89 سلام و خسته نباشید. من میخوام که سایتم به زبان انگلیسی باشه و نام ماژول ها را هم انگلیسی کردم . ولی در صفحه اصلی ، در قسمت « تیتر مطالب » کلمه « صفحه اصلی » هست که هر کاری میکنم ، نمیتوانم آنرا پاک کنم ، یا تغییر دهم لطفا راهنمایی کند. خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 از منو مدیریت و از گزینه منوها منو اصلی یا همان mainmenu را انتخاب کنید و منو صفحه اصلی را برای ویرایش انتخاب کنید سپس در پارامترهای سیستم در قسمت نمایش عنوان صفحه نام صفحه را به لاتین تغییر نام دهید. اگر نخواستید نام صفحه هم نمایش داده شود میتوانید این گزینه را غیر فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hfkatebin 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام تشکر خیلی تشکر از مطالب مفید تان خیلی وقت بود که مشکلم در عنوان صفحه اول حل نشده بود اما با استفاده از این راهنمایی های تان مشکل من حل شد.آقای گنجی عزیز خیلی از مطالب شما استفاده می کنم امیدوارم که راضی باشید دیگه خدمتی ازم بر نمی آد ولی دعات می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر