azam_a 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام،من 2تا از پلاگینهای جی دانلود رو که برای درج در محتواست نصب کردم هستش نصب شد insert یکیش که درج دکمهولی بعد از اینکه فایلم رو انتخاب می کنم کد پلاگین به شکل : {jd_file category==3 count==2} رو توی سایتم نشون میده و لینک دانلودی نیست!و یکی دیگش هم به اسم jdownloads_content_plugin_1.18 رو از سایت خودش گرفتم ولی با اجرای اون ارور میده سایتم!ممنون میشم راهنمایی کنید ایراد از کجاست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود برسی کنید نسخه افزونه یکی باشه متن ارور هم قرار بدید شما باید هر دوتا رو نصب کنید تا کار کنه بازم یاداور میشم که نسخه های افزونه و جوملا باید یکی باشه 1 واکنش ها : azam_a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در خرداد 92 درود برسی کنید نسخه افزونه یکی باشه متن ارور هم قرار بدید شما باید هر دوتا رو نصب کنید تا کار کنه بازم یاداور میشم که نسخه های افزونه و جوملا باید یکی باشه بله ایراد از ورژنها بود، اوکی شد ، ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر