pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 دوستان من هرچي تگ ها keywords و description رو از بخش : سايت >تنظيمات كلي>تنظیمات Meta تغيير ميدم و ذخيره مي كنم بازم توي سايت تغيير نمي كنه <meta name="keywords" content="jp-professional,free template,free joomla template" /> <meta name="description" content="jp-professional is free joomla 2.5 template" /> <meta name="generator" content="Joomla! - Open Source Content Management" /> كسي مي تونه كمكم كنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود آدرس سایت تون رو قرار بدید از افزونه های سئو استفاده نمی کنید؟ شما می توانید از همون نسخه ای استفاده می کنید جوملای جومینا رو بگیرید و روی همون فایل هاتون extract (استخراج) کنید اگر مشکل از head.php باشه باید حل بشه یا نهایت اینه که از یه جوملا سالم و نصب نشده به ادرس liberaris/joomla/documents/html/renderer رفته و فایل head.php رو کپی کنید و به همین ادرس سایت تون بروید و جایگزین کنید اگر نشد می توانید از افزونه های سئو مثل پلاگین های تغیر تگ ها یا افزونه های کامل سئو مثل acesef و یا این استفاده کنید قبل هر کاری حتمن بک آپ داشته باشید( چه از دیتابیس و چه از فایل هاتون که در زمان بروز مشکل بازگردانی کنید) 2 واکنش ها : دفاعی و pariya1420 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 ممنون از پاسختون. نه افزونه سئو استفاده نمي كنم. آدرس سايتم : http://ehsandaryoushi.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام مشکل مربوط به قالبتون هست احتمالا در تنظیمات قالب باید تگ های عمومی رو وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 مرسي از پاسخ. والله هر چي ميگردم چيز خاصي پيدا نميكنم توي استايل قالبم؟ دقيقا كجا بايد برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اگر مربوط به قالب نیست بنده راه حال های بیشتر ارائه کردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 بله گفتم شايد تنظيمي باشه كه من پيداش نمي كنم. به اين خاطر عكس گذاشتم. راه جايگزيني head.php هم موثر واقع نشد. حالا گشتم يه componet به اسم MijoSef پيدا كردم. به نظرتون خوبه؟ آدرس سايتش: http://mijosoft.com/downloads/mijosef/component/mijosef-free اوني كه شما گفتين براي جوملاي 1.5 بودن من ورژنم 2.5.7 هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این افزونه seo boss برای جوملا 2.5 و 3.0 هست. پلاگین های دیگری هم همین کار رو می کنند ولی شما همین رو تست بفرمایید افزونه mijosef هم قابلیت متا تگ های خودکار رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام ممکنه از فایل ایندکس باشه index.php رو یه نگاهی بیندازید شاید مال اونجا باشه من یه مورد داشتم که از این طریق حل شد 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 درود این افزونه seo boss برای جوملا 2.5 و 3.0 هست. پلاگین های دیگری هم همین کار رو می کنند ولی شما همین رو تست بفرمایید افزونه mijosef هم قابلیت متا تگ های خودکار رو داره واي mijosef رو نصب كردم و تنظيم كردم الان لينك تمام صفحاتمو بهم ريخته همش 404 شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در خرداد 92 اي بابا كلا disableش كردم. همه تگهاي رو درست كرده به جز صفحه اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام شما دسترسی به جوملا و هاست رو برام بفرستید خودم بررسی میکنم چون تاپیک داره طولانی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام از آخرین حربه استفاده کنید و از دیتابیستون یه بکاپ بگید بعد با برنامه notepad++ بازش کنید و این جملات را سرچ کنید و ببینید مال چه تیبلی هست همون تیبل را باز کنید و ویرایشش کنید این همیشه آخرین حربه هست 2 واکنش ها : pariya1420 و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر