atlas 0 ارسال شده در دی 89 با سلام اگر من از نسخه کنونی جوملا استفاده کنم و به مرور زمان ورژن جدید جوملا بیاد من چه باید کنم(مثلا برای شرکت طراحی شده باشد ) آیا کامپونتی یا ماژولی وجود دارد برای این کار؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام البته سیستم جدید جوملا (1.6) برای خیلی ها مثله من هنوز در هاله ای از ابهامه! ولی فکر میکنم مثل نسخه 1.5 باشه که هر وقت آپدیت میشد یه پک آپدیت (حدودا 300 کیلو بایتی) منتشر میکرد که فقط کافی بود شما اون پک رو داخل روت اصلی سایت اکسترکت و ریپلیس کنی. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در دی 89 نه منظورم این هست خود به خود این کارو انجام بده چون سایت ها زیاد هستند که طراحی کرده ایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 فک نمیکنم مگه اینکه افزونه ای برای اینکار نوشته بشه (یا شده) اطلاعات بنده در همین حد بود تا نظر بقیه رفقا چی باشه... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این مورد هم فایلهای بروز رسانی ارائه می شن که اینطور که فرمودید از نحوه عملکردش آگاهید و هم افزونه هایی برای آپدیت هست که در جومینا هم معرفی شده... به هر حال اینطور نیست که هر زمان تیم اصلی جوملا آپدیتی رو ارائه کرد اتوماتیک (بدون دخالت شما) سایتهاتون آپدیت بشه و خودتون باید توسط اون فایل بروز رسانی یا افزونه بروز رسانی جهت آپلدیت اقدام کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mne021 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام یک سوال داشتم میدونم سوالم ربطی به این موضوع نداره ولی هر چه خواستم موضوع ایجاد کنم نشد ... اما سوالاتم : 1) چجوری میشه آدرس ادمینیستریتور رو عوض کرد ؟ 2) در صفحه ورود به مدیریت در جوملا نوشته شده : ورود به جوملا و عکس جوملا داره ... چجوری میشه این صفحه رو ادیت کرد ؟ در کل اصلا میخوام اثری از جوملا در سایتم نباشه ... چه باید بکنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید . بهتر است قبل از هر کاری قوانین تالار رو مطلعه فرمایید. @ اگه در بخش مربورطه موضوع جدید رو ایجاد کنید ایجاد میشه ! #@ در ضمن در ایم مورد قبلا بحث شده و به نتیجه هم رسدی کافی هست سرچ کنید و اگه موضوع هم ایجاد کنید جواب به شما داده نخواهد شد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر