vahid12345 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 من نسخه 1.8.1 فارسی کامپوننت CB رو از این سایت دانلود کردم و بطور کامل, هم خودش و هم پلاگینها و ماژولهاشو روی جوملا 2.5 نصب کردم. البته بصورت لوکال ولی توی نمایش مشخصات کاربران در جاهای مختلف پیغام های زیر رو میده : کامپوننت انجمن نصب نشده است. لطفاً با مدیر سایت تماس حاصل فرمائید. کامپوننت Mamblog blogger نصب نشده است. لطفاً با مدیر تماس حاصل فرمائید. کامپوننت خبرنامه نصب نشده است. لطفاً با مدیر سایت تماس حاصل فرمائید. در حالی که در قسمت مدیریت پلاگین ها نشون میده که موارد زیر نصب شدن : Forum integration Mamblog Blog YaNC Newsletters حالا مشکل از کجاست؟ و چطور میشه مشکلو رفع کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام نیازی به فعالسازی اون پلاگینها نیست . شما فقط زمانی مجاز به فعال کردنشون هستید که کامپوننت کاربردی هر پلاگین را نصب کرده باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid12345 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام یعنی این پلاگین ها جدا از کامپوننت cb هستند ؟ از کجا میتونم این پلاگینها رو پیدا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام ببینید این مواردی که فرمودید استفاده از اینها اختیاری هستش و لزومی نداره شما حتما اینها رو نصب کنید مگر برحسب نیازتون مثلا اگر بخواهید از انجمن ساز کیوننا استفاده کنید باید پلاگین Forum integration را نصب و فعال کنید تا کاربرانی که در CB تعریف شدند قابلیت اتصال به کیوننا رو داشته باشند برای باقی پلاگینها هم به همین صورته . شما اگر نمیخواهید انجمن ساز جوملایی و یا سایر کامپوننتها رو استفاده کنید اون پلاگین مربوطه اش را هم فعال نکنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر