amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام میخواستم بدونم امنیت سایت رو چطور میشه فهمید تو چه سطحی هستش قابل ه-ک شدن هست یا نه چون دارم یه سایت دارم میارم بالا که امنیتش خیلی برام مهمه اساتید لطفا کمک کنند متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام یکسری برنامه های تحت وب هست یکسری هم افزونه هست که بهترینش RSfirewall این کامپوننت سیستم جوملایی شما رو کاملا چک میکنه و گزارش میده و قابلیت اصلاح برخی مشکلات رو هم داره یکسری موارد رو هم خودتون باید رعایت کنید مثل تغییر مسیر ورود ادمین رمز گذاشتن روی پوشه ادمین کد کردن اطلاعات کانفیگ انتخاب یک هاست ایمن که سابقه ه-ک نداشته باشه 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام میشه این برنامه های تحت وب رو معرفی کنید من مسیر ادمین رو عوض کردم روی پوشه هم پسورد گذاشتم افزونه RSfirewall رایگانه یا پولی متشکرم 1 واکنش ها : ehsan.kh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 این یه نمونش http://sitecheck.sucuri.net/scanner/ از این سایتها زیادن تو اینترنت ار اس فایروال تجاریه با لایسنس فروخته میشه البته نسخه نال شدش بصورت فارسی تو اینترنت هست که پیشنهاد نمیشه استفاده کنید 2 واکنش ها : ehsan.kh و amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر