rabedir 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من بعد از نصب بسته 2.5 صفحهی اول سایتم به این صورت است مشکل از کجاست؟ www.raelec.asanweb.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ظاهرا اطلاعات نمونه را نصب نکردید در چنین مواقعی باید بصورت دستی محتوا را اضافه کنید موفق باشید 2 واکنش ها : leksoz و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rabedir 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ظاهرا اطلاعات نمونه را نصب نکردید در چنین مواقعی باید بصورت دستی محتوا را اضافه کنید موفق باشید ممنون منطورتون از اطلاعات نمونه چیه؟و چه طور باید دستی اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون منطورتون از اطلاعات نمونه چیه؟و چه طور باید دستی اضافه کنم؟ من فکر میکنم یه جا میتونید این کار رو انجام بدید شما طی مراحل نصب بسته اخرین مرحله و یا به عبارتی بعد مرحله دیتا بیس و اف تی پی در پایین صفحه گزینه ای هست برای نصب محتویات نمونه حالا روی اون بزنید خودش اتوماتیک درست میشه و سپس بوشه اینستالیشن رو حدف کنید از رووت هاست تست کنید 99% مشکلاتی که بعد نصب مطالب درست نیست این راهش هست که برخی نمیدونن 2 واکنش ها : فرحزادیان و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر