so00osk 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خدمت دوستان عزیز.. شاید این یک موضوع تکراری باشه.. اما من نت رو زیرو رو کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم هر راهی که در تمام انجمن ها بود رو امتحان کردم اما نشد که نشد.. قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در اتصال به پایگاه داده ها: ناتوان در اتصال به پایگاه داده کسی میتونه کمکی به من بکنه.؟!؟!؟!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در لوکال هستید یا در هاست؟ در لوکال که فقط نام دیتابیس رو خالی بنویسید قبول می کنه اگر در هاست هستید باید پشوند دومین وصل شده به هاست رو قبل از نام دیتابیس بذارید هم در نام کاربری و هم در نام دیتابیس مثلا filmsee_databasename نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tahere 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من دقیقا همین مشکل رو دارم اما توضیحات شما برای من واضح نبود برای مثال من مشخصات را می نویسم راهنماییم کنید لطفا اگر دامین من moder_decoration باشه نام پایگاه داده تعریف شده decordb نام کاربر تعریف شده decoruser پسورد 123 پیشوند جدول mpqu6_ تنظیمات پایگاه داده در نصب جوملا 2.5.11 را برام بگید دقیقا یه سوال دیگه هم دارم هاست من ویندوزی هست و بعد از ساخت دیتابیس و کار آن، تنظیم دسترسی کاربر نداره فقط می تونه مشخص کنی که این کاربر مال این دیتابیس ایت. آیا اینکه من دسترسی واسه کاربر تنظیم نکردم می تونه علت این خطا در نصب باشه.اگر چنین است چطور می تونم این دسترسی رو بدم آخه پنل هاستم اصلا مثل لینوکسی ها نیست ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ابتدا از درستی اطلاعات وارده اطمینان حاصل کنید سپس پست شماره 5 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/20846-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA/#entry99894 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر