40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یک سری مطالب دارم که در هیچ «منو»یی تعریف نکردم این مطالب که منتشر میشه عنوان «مقاله ها» رو نمی تونم از بالای مطلب حذف کنم لینک زیر رو ببینید چکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یک سری مطالب دارم که در هیچ «منو»یی تعریف نکردم این مطالب که منتشر میشه عنوان «مقاله ها» رو نمی تونم از بالای مطلب حذف کنم لینک زیر رو ببینید چکار باید کرد؟ سلام ، من هم این مشکل رو دارم اگر به نتیجه رسیدید ممنون میشم به من هم اطلاع بدید . با تشکر msp2824@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 شما برید تو مدیریت همون منویی که این نوشته بالاش میاد قسمت پارامترهای سیستم > نمایش عنوان صفحه رو غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 شما برید تو مدیریت همون منویی که این نوشته بالاش میاد قسمت پارامترهای سیستم > نمایش عنوان صفحه رو غیر فعال کنید ممنون ولی تاکید من روی این هست که این مطالب رو در هیچ «منو»یی قرار ندادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود منظورتون رو متوجه نمیشم! مطالب رو به منویی اختصاص ندادید؟ اگر شما نوع منو رو بلاگ مجموعه انتخاب کرده باشید در تنظیمات منو گزینه ای برای نمایش نام مجموعه وجود دارد که می توانید اون رو روی "مخفی" تنظیم کنید اگر اینطور نیست بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 عجب! »ببینید من یک سایت دارم با چند تا «مجموعه» و «منو تمام «مطالب» من در «مجموعه» هایی است که برای نمایش اون ها یک «منو» رو به هر «مجموعه» متصل کردم تا اینجا کاری است که همه انجام میدن اما یک سری مطالب خاص دارم که اون ها رو در «مجموعه دسته بندی نشده» قرار دادم و هیچ «منو»یی رو براش در نظر نگرفتم و تمایلی هم به انجام این کار ندارم فرض کنید مطالبی که برای تبلیغات ثابت در نظر گرفتم نمی تونم براش «منو»یی تعریف کنم و در سایت نمایش بدم ناچار از آدرس زیر برای نمایش مطلب در سایت استفاده می کنم index.php/component/content/article/9-uncategorised/138-Article-Name با این توضیح امیداورام مطلب قابل فهم تر شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به ادمین جوملا + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : 40sec نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اردیبهشت 92 با راهنمایی جناب مصطفی صفرعلی مراحل زیر رو دنبال کنید به مسیر زیر برید language/fa-IR/fa-IR.ini و کد زیر رو بیابید JGLOBAL_ARTICLES="مقاله ها" حالا فقط «مقاله ها» رو پاک کنید البته این شیوه درستی شاید نباشه اما جوابگوست 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر