omid_red_19 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من از قالب revista برای این سایت استفاده کردم.فقط مشکلی که دارم هرچی تلاش کردم موقیت content رو به مرکز قالب بیارم نشد.میشه راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم؟ دمو: http://www.moallem.sch.ir/index.php/medical نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیز موقعیت contoct رو ندیدم تو قالبت اما ی مشکلی برای منوی اصلیت وجود داره که سمت راست هستش برو به آدرس زیر /templates/yoo_revista/warp/css/menus.css توخط 12 این خط رو padding-right: 0; به padding-right: 40px; تغییر بده مشکلش حل میشه 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اینکه میگید وسط قالب نیومد یعنی شما کد را قرار دادید ولی چیزی نشان نداد؟ مثلا مطلبی منتشر کردید که نشون بده؟ بعضی قالب ها در تنظیماتشان می توان تعیین کرد که مکان component رو در هر منویی که بخوایم می تونیم نمایش بدید و بر عکس. اینو برسی کنید 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 بله من سعی کردم کد های مربوط به content رو به زیر sidebar-a بیارم ولی باز innertop یعنی قسمتی که منوی سمت راست قرار داره باز میشه لینک زیر فک کنم این موضوع رو نشون بده به خوبی. http://moallem.sch.ir/index.php/lqwdqwd/51-2013-05-15-05-57-35/?tp=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در چه فایلی کد رو اضافه می کنید این قالب ها با فریمورک کار می کنن 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 92 درود در چه فایلی کد رو اضافه می کنید این قالب ها با فریمورک کار می کنن سعی کردم کد های مربوط به content از زیر مجموعه innertop به sidebar-a از داخل فایل index.php تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این قالب ها با فریمورک کار می کنن پس مثل یه قالب ابتدایی نمی توانید بهش موقعیت اضافه کنید به سایت سازنده اش برید حتمن یه آموزشی برای این کار هست جستجو کنید 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر