ali2000 0 ارسال شده در دی 89 سلام مشکل من اینه که با اینکه من این ماژول رو به بالاترین قسمت دادم و خود این قسمت (هدر) بالا و وسط قرار گرفته ، اما موقع نمایش این ماژول رو گوشه سمت چپ من می اندازه . من می خوان تحوه نمایشش دقیقا وسط صفحه باشه . چیکار باید کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز از چه قالبی استفاده می کنید . موقعیت بالاترین قسمت در قالب های مختلف با هم فرق می کند . درضمن بعد از اینکه ماژول را روی بالاترین قرار دادید در قسمت مدیریت ماژول ها بررسی کنید که در آن موقعیت ماژول دیگری فعال نباشد . اگر فعال بود ماژول لودینگ را بالاتر از آن قرار دهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 من توی قالب بعد از تگ بادی یک DIV با align="center" قرار دادم و توی اون یک موقعیت جدید درست کردم . اما بازم می افته گوشه سمت چپ . حتی رو خود قالبهای default جوملا هم تست که می کنم می افته گوشه سمت چپ . حالا نمی دونم چجوری وسط چینش کنم ؟ ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiey 0 ارسال شده در دی 89 سلام اگر منظور شما این نمونه است در تنطیمات خود ماژول فاصله از چپ را 400 بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 در واقع با تغییر عددها جابه جا میشه ولی وفتی رزولوشن رو تغییر می دم و یا اندازه بروزر رو کوچیک می کنم دوباره از حالت وسط خارج میشه و میاد تقریبا سمت راست صفحه . من از چپ 600 دادم ولی با تغییر رزولوشن میاد گوشه ی راست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز ali2000 پیغام خصوصی شما غیر فعال بود . لطفاً اسم سایتتون که دارید روی آن تست می کنید را اینجا قرار بدهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 تو لوکالم هست ولی براتون می فرستم . نمی دونم چشه اصلا رو هر قالبی تست می کنم هیچ جا وسط نمی افته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 سلام من داشتم اینو تو این قالب تست می کردم ولی به نتیجه نرسیدم ، بعدش رو هر قالب دیگه هم تست کردم بازم وسط نمی اومد . من فایل دیتابیس رو هم به نام db.txt توش گذاشتم . http://s1.picofile.com/file/6277379274/joomla.rar.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز چرا کل لوکال را آپلود کردید فقط قالب کافی بود . حجم فایل 10 MB بود . ولی من دانلودش کردم . بهتر نبود روی سرور آپ می کردین ( شما که آپلود کردین روی سرور آپلود می کردین ) از کدام قالب استفاده می کنید ؟ از قالب JB_Strata ؟ روی این قالب جواب نمی داد ؟ درضمن اگر در پیغام خصوصی سئوال می کنید ، در انجمن سئوال را تکرار نکنید . پیغام خصوصی تان را فعال کنید تا بتوان به شما پاسخ داد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 89 من چیزی که به نظرم میرسه اگه تو قالبتو با دادن 400px با تغییر ریزولیشن جاش عوض میشه میتونین درصدی بهش مکان تعیین کنید. مثل 40% از راست یا از چپ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام وقت بخیر بنده قصد دارم بخش پیشخوان سایت قطره ( تصاویر روزنامه ها ) رو در سایت خودم ایجاد کنم یه ماژول از نوع html فراخونی کردم و کد سایت قطره برای پیشخوان رو در اون قرار دادم ... چطور می تونم تصویر و نام روزنامه رو وسط کادر قرار بدم ؟ با چه کدی ؟ هر چه سعی کردم نتوانستم ... اصلا روش کار بنده درست بوده یا خیر؟ www.delt.ir ممنون می شم بنده رو راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر