iran2008 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من یه افزونه یا راهی میخوام که کاربر بتونه در پروفایل خودش یه فایل رو برای ما بفرسته . یه افزونه ارسال فایل میخوام. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فکر کنم rsticket گزینه مناسبی باشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام. من این افزونه رو نصب کردم . در امکانات این افزونه نوشته بود که قابلیت ضمیمه فایل هم داره . اما من ندیدم تنظیم برای ضمیمه فایل کجاشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به تب دپارتمان بروید و روی دکمه جدید کلیک کنید و در تب آپلود تنظیمات موردنظرتون رو اعمال کنید نمونه تنظیمات رو میتونید در لینک زیر ببینید http://demo25.rsjoomla.com/administrator/index.php?option=com_rsticketspro موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر از شما دوست عزیز در این افزونه ، همون اولش ، ایا راهی هست که تیک فقط به یک نفر مثلا ادمین سایت ارسال بشه و لیست دیگر کاربر ها نشون داده نشه ؟ : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر