ali2100123 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خسته نباشید من از وقتی که جوملا رو ارتقا دادم هرچی می رم توی ماژول ها و مطالب می خوام کد html بزارم نمی شه اصلا قسمتی که مطالب رو داخلش تایپ میک نیم یکم جابه جا شده و به سمت راست رفته نمی دونم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید yahoomail: mahdymohammady5680@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جهت قرار دادن کد ابتدا ویرایشگر رو در حالت بدون ویرایشگر قرار دهید و بعد کد رو وارد و ذخیره کنید(جهت این تظیم از مدیریت کلی اقدام کنید) موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 آقای مجتبی فرحزادیان عذر خواهی میکنم اما مشکل از مرورگر هستش که نوشته ای رو تایپ نمیکنه شما مرورگرتون رو عوض کنید تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام نه دوست عزیز این اشکال مربوط به مرورگر نیست بلکه مربوط به تنظیماتی هست در باب تگهای ممنوعه که در پلاگین مربوط به ادیتور اعمال شده میباشد من پیشنهاد میکنم به غیر از راهی که آقا مجتبی گفت از پلاگین Sourcerer نسخه 3.3.0 برای جوملا 2.5 استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر