momaabd 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خدمت اساتید گرامی بنده فونت یه ماژولی که توی سایت نصب کردم رو هر کاری کردم نفهمیدم کجاست تا یه کم بزرگترش کنم.اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم ماژول مورد استفاده SJ K2 Extra Slider هستش اینم آدرس سایت http://www.rasamnews.com/ اینم عکس ، اونجایی که خط کشیدم رو منظورمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انتهای فایل templates/sj_worldnews/css/template_rtl.css کد زیر را اضافه کنید div.yt_item_title a { font-size: 15px !important;} موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و momaabd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام برادر نشد. اضافه کردم ولی هنوز همون 12px هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام کش رو خالی کنید و مجدد چک کنید موفق باشید 2 واکنش ها : momaabd و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ببخشید حل شده بود ولی کش رو خالی نکرده بودم متشکرم از زحماتتون 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر