rezaee 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلامچندتا سوالم رو کوتاه میپرسمافزونه هایی برای املاک هستن اما ایرادات خاص خودشون رو دارن برای همین من سراغ کا 2 اومدم1- آیا با کا2 میشه به مطلب پارامترهایی اضافه کرد؟ مثلا پارامتری به عنوان قیمت - آدرس - امکانات - تاریخ ایجاد مطلب و... و قابلیت جستجو براش ساخت.. یعنی توی جستجو بگی اونایی رو بیار که توی این بازه قیمتی هستن..2- راه دیگه ای شما سراغ ندارید؟3- آیا کامپوننت فارسی بدون ایراد برای ایجاد سایت املاک سراغ دارید؟تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام منم یک سایت املاک راه اندازی کردم .من از کامپوننت مدیریت آگهی استفاده کردم خیلی هم راضی هستم خیلی راحت میتونی فیلدهای دلخواهتو اضافه و حذف کنی و جستجو مطابق نظر خودت داشته باشی خیلی خوبه .برای هر قسمتت فروش،رهن،اجاره و ... خیلی راحت فیلدهای خودتو اضافه و حذف کن کامپوننت مدیریت آگهی com_adsmanager 2 واکنش ها : rezaee و jansakht نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amish 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام من این کامپوننت را دانلود کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم در ضمن فارسی هم نشد میشه بیشتر راهنمایی کنید یا لینک دانلود خودش و اموزشش را بگذارید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما دانلود K2 دانلود فارسی ساز آموزش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما دانلود K2 دانلود فارسی ساز آموزش موفق باشید این کامپوننت املاک Estate Agent که از سایت http://www.eaimproved.eu/ گرفتم خوب نیست؟؟ مشکل داره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما من که استفاده نکردم ولی داخل دمویی که دیدم امکانات خوبی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود بر شما من که استفاده نکردم ولی داخل دمویی که دیدم امکانات خوبی داره سلام دوستان یه سوال داشتم نرم افزار املاکی وجود داره که با جوملا سازگار باشه؟؟ مثلا آفلاین ملک ثبت کنیم بعد آپدیت بشه تو سایت؟؟ فکر نکنم وجود داشته باشه اما دوستانی که نرم افزاری شبیه این سراغ دارن پیشنهاد بدن ****************************** ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در بهمن 92 کسی نیس کمک کنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر