ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و خسته نباشید خدمت همه من الان یه مشکلی دارم اونم این هستش که هر مطلبی یا صفحه ای با افزونه zoo اضافه می کنم به سایت در همچین آدرسی قرار می گیرد www.yourdl.ir/index.php/blog من می خوام مثل سایت mostafa3d.com به این صورت قرار بگیرد www.mostafa3d.com/blog لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری این مشکلو حل کنم که هر مطلبی می زارم ادامه ایندکس دات پی اچ پی نره ممنونم ازتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام وارد فایل منیجرتون بشید (قبل از ورود گزینه نمایش فایلهای مخفی را تیک بزنید) و فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام بدید بعد از تغییر نام ، در قسمت تنظیمات کلی ، کلیه گزینه های مربوط به سئو را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ali8014 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلامی مجدد ببخشید من از هاست دهی رایگان استفاده می کنم و فایل منینجر ام همچین قابلیتی ندارد لطفا می شود راهی را بهم بگید که بدون اون کار درستش کنم؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام مشکلی نداره دراینصورت فایلهای مخفی براتون فعال هستش شما فقط کاری رو که گفتم انجام بدید مشکل حل میشه تغییر نام فایل و فعالسازی گزینه های سئو موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام مشکلی نداره دراینصورت فایلهای مخفی براتون فعال هستش شما فقط کاری رو که گفتم انجام بدید مشکل حل میشه تغییر نام فایل و فعالسازی گزینه های سئو موفق و پیروز باشید یا حق سلام و خسته نباشید با این کار ادرس سایت درست می شود ولی وقتی وارد اون می شی می زنه همچین صفحه ای موجود نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر