miladxe 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلامی دوباره به همی کاربران سایت جومینا من نسخه ی 2.5.11 رو نصب کردم اما باز عنوان سایت رو مینویسه جوملای فارسی, جوملای ایران,joomina.ir,نسخه 2.5 میشه به من کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مدیریت سایت / تنظیمات کلی / تب وب سایت ---> نام سایت مدیریت سایت / تب منوها / منو اصلی / صفحه اصلی / تب گزینه های نمایش صفحه ---> عنوان صفحه موفق باشید 1 واکنش ها : tramorphius نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مدیریت سایت / تنظیمات کلی / تب وب سایت ---> نام سایت مدیریت سایت / تب منوها / منو اصلی / صفحه اصلی / تب گزینه های نمایش صفحه ---> عنوان صفحه موفق باشید ممنون و لطف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود جناب m74diba عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید لطفن برای تشکر از دکمه پسندیدم استفاده کنید تا پست تشکر یک پست اسپم شناخته نشه قوانین انجمن هم در صورت لزوم مطالعه کنید از همکاری شما صمیمانه متشکریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر