حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام به همه دوستان بنده افزونه ی مدیریت فایل های هاست که تو این تاپیک معرفی شده بود (نسخه فارسی) رو دانلود کردم تو یه سایت نصب کردم مشکلی نداشت ولی رو یه سایت دیگه میخواستم نصب کنم این ارور رو داد: ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام حسین جان فکر میکنم مشکل از سطوح دسترسی پوشه ها باشد.همان مسیری که در ارور مشاهده کردید سطح دسترسی رو قابل نوشتن کنید ببینید مشکل حل میشود یا نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 تشکر رضا جان نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام حسین جان این الحاق رو در هاردتون از حالت فشرده خارج کنید و لاین 75 و 73 این 2 فایل gzip.php و tar.php که در مسیر خط ارورها نوشته شده رو با همین فایلها که الان بعد از نصب در هاست هستند مقایسه کنید ببینید مطابقت دارند یا خیر و اگر مطابقت نداشتند این دو فایل رو از هاردتون جایگزین اون 2 فایل در هاست کنید و بعد ببینید در این سیستم تداخلی هست یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام مجتبی جان ممنونم ولی نشد حتی فایل ها رو دوباره آپ کردم ولی نشد!! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام حسین جان فایلهای مورد نظر رو مقایسه کردید؟ آیا حذف کامل و نصب مجدد رو هم انجام دادید؟ در عملکرد این افزونه بعد از نصب هم مشکلی دارید؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در دی 89 سطح دسترسی ها تو هاست درست هستند؟ پوشه های tmp,logs,component,cacsh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام حسین جان فایلهای مورد نظر رو مقایسه کردید؟ آیا حذف کامل و نصب مجدد رو هم انجام دادید؟ در عملکرد این افزونه بعد از نصب هم مشکلی دارید؟ یا علی سلام مجدد و تشکر بله فایل ها رو مقایسه کردم عین هم بودن! با این حال یه بار فایلا رو از رو سیستم خودم آپ و ریپلیس کردم. چندبار حذف کردم و بعد از چک کلی و پاکسازی کش دوباره نصب کردم ولی نشد. بعد از نصب هم وقتی از منوی کامپوننت ها روش کلیک می کنم با این ارور مواجه میشم : که این فایل رو هم بررسی کردم مشکلی نداشت. سطح دسترسی ها تو هاست درست هستند؟ پوشه های tmp' date='logs,component,cacsh [/quote'] سلام و تشکر محمد جان بله همگی 777 هس. ممنونم که وقت میذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در دی 89 سطح دسترسی این پوشه ها رو هم تغییر بدید شاید مشکل حل شد: administrator/component/com_extplorer , .../com_extplorer/include نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 آقا مشکل حل شد!! فایل scripts.tar.gz که باید در هنگام نصب تو این مسیر : /administrator/components/com_extplorer اکسترکت میشده ، نشده بود!! (چرا ؟ نمیدونم) ولی فعلا خودم این کارو کردم و افزونه کار میکنه. تا بعد ببینیم چی میشه... بازم ممنون از همه رفقای گلم که وقت گذاشتن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر