sbj1359 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خدمت همگی دوستان من ماژول جی کامنت یا همون نمایش نظرات کاربران را در سایتم به کار بردوم ولی در برخی جاها بجای اینکه ماژول در انتهای مطلبم نمایش داده بشه نماد {jcomments on} نمایش داده میشه ولی در برخی موارد دیگه هم درسته لطفا راهنمایی بفرمائید که به چه صورت باید درستش کنم ممنون از همگی دوستانی که پاسخ میدن آدرس سایت : Http://herizeh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود احتمال داره که مجموعه های اون مطالب برای جی کامنت فعال یا تعریف نشده باشه شما برسی کنید که همه مجموعه مخصوصن اونایی که مشکل دارند در افزونه تعریف شده باشند در قسمت تنظیمات این کار قابل انجام است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 (ویرایش شده) درود احتمال داره که مجموعه های اون مطالب برای جی کامنت فعال یا تعریف نشده باشه شما برسی کنید که همه مجموعه مخصوصن اونایی که مشکل دارند در افزونه تعریف شده باشند در قسمت تنظیمات این کار قابل انجام است با تشکر از اینکه پاسخگوی سئوال بنده هستید کلیه مجموعه ها در قسمت تنظیمات انتخاب شده هستند من جوملا را پس از اینکه ایمیلی از انجمن جوملا فارسی دریافت کردم مبنی بر ارتقای جوملا به نسخه 2.5.11 ، جوملای خودم را از نسخه 2.5.9 به نسخه 2.5.11 ارتقاء دادم.در نسخه قبلی کامپوننت جی کامنت کاملا به صورت درست کار میکرد ولی هنگامیکه به ورژن جدید ارتقاء پیدا کرد در برخی از قسمتها مثلا جایی که عنوان منو را مجموع بلاگ انتخاب کرده ایم پس از مطلب به جای نمایش نظرات عبارت لاتین جی کامنت را نشان میدهد(تصویر 1) ، ولی در قسمتهای دیگری که نوع گزینه منو را یک مطلب خاص انتخاب کرده باشیم کامپوننت نظرات درست عمل میکند(تصویر 2) .من فکر میکنم این مشکل از جوملا می باشد.لطفا بررسی فرمائید و نتیجه را اعلام نمائید http://herizeh.ir با تشکر تصویر 1 تصویر 2 ویرایش شده اردیبهشت 92 توسط محمدحسین میری لطفن در یک تاپیک موضوع خود را پیگیر باشید|||قوانین انجمن رو مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود وارد آدرس plugins/content/jcomments شوید و فایل jcomments.php رو باز کنید با یک ویرایشگر عبارت if ($context == 'com_content.article') رو پیدا کنید و با عبارت زیر جایگزین کنید if ($context == 'com_content.article' || $context == 'com_content.featured' || $context == 'com_content.category') موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود وارد آدرس plugins/content/jcomments شوید و فایل jcomments.php رو باز کنید با یک ویرایشگر عبارت if ($context == 'com_content.article') رو پیدا کنید و با عبارت زیر جایگزین کنید if ($context == 'com_content.article' || $context == 'com_content.featured' || $context == 'com_content.category') موفق باشید ضمن سلام و تشکر از شما دوست گرامی جناب آقای محمدحسین میری طبق فرمایش جتابعالی عبارت مورد جستجو در 2جای فایل یافت شد و در هر 2جا با عبارتی گه گفته بودید جایگزین شد سپس فایل ذخیره شد و مشکل برطرف گردید با زهم از شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر