hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام این سایت چطوری به این صورت محصولاتو نمایش داده؟ http://redtala.ir/store/zaferan-sargol نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام این سایت چطوری به این صورت محصولاتو نمایش داده؟ http://redtala.ir/store/zaferan-sargol قالبشو تغییر داده! شما هم می تونی وارد template بشی و هر قسمتیو خواستی تغییر بدی. اگه سفارشی سازی اختصاصی خواستی پی ام بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 یعنی چی قالبشو عوض کرده؟ میشه بگید چطور میتونم قالب نمایش محصولات روتغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 توی پوشه ی کامپوننت ها com_jshopping قرار داده شده که توی اون یه فولدر به نام template وجود داره که تمامی ویِژگی های ظاهری (قالب) جومشاپینگ از طریق اون کنترل میشه. ازنحوه ی نمایش و ستون بندی محصولات - تا اینکه چیا نشون داده بشه و یا نشه. محتوای صفحه ی هر محصول. مراحل تکمیل خرید. دکمه ها و ... توی این قسمت تعریف شده و توسط css دیزاین به اون ها اطلاق میشه... همین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اردیبهشت 92 خوب چطور میتونم به شکل این سایتی که گذاشتم در بیارمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 به نظر من ظاهر چندان زیبایی نداره. پیشنهادات من: 1. تصمیم قطعی بگیر: آیا من واقعا می خواهم فروشگاه داشته باشم؟ آیا محصولی برای فروش دارم؟ (یا صرف سرگرمیه!) 2. طراحی دقیق با رنگ بندی و چیدمان المان هاتو توی فتوشاپ انجام بده 3. نهایتا سایت رو راه اندازی کن. من توی تبدیل کمکت می کنم همون چیزی رو که دیزاین کردی اجرا کنی. منتها فقط برای صفحه ی نخست و همون نمایش محصولات نه سایر قسمت ها. اگه در حال حاضر آپ کردین. بخش مدیریت رو بدین + مهم: طرحی که دقیقا می خواین اجرا بشه. تا براتون اجرا کنم 4. موفق باشین 2 واکنش ها : behi_cage و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر