sajad89m 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام.دوستان ببخشید من وقتی یک مطلب جدید اضافه میکنم بطور کامل منتشر نمیشه.البته می نویسه منتشر شده ولی در انتظار تاییدمانند عکسی که پیوست کردم..هر چی خودم باهاش ور میرم نتونستم علتش رو پیدا کنم. چند روزه بخاطر این مشکل از انتشار مطالب سایتم جا موندم..ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ممکنه نسبت به تاریخ و یا ساعت سرور اختلاف داشته باشید مطلب را از کدام بخش ارسال میکنید ؟ کاربری سایت یا ادمین جوملا سطح دسترسی لازم برای انتشار مطلب را دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sajad89m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad89m 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ممکنه نسبت به تاریخ و یا ساعت سرور اختلاف داشته باشید مطلب را از کدام بخش ارسال میکنید ؟ کاربری سایت یا ادمین جوملا سطح دسترسی لازم برای انتشار مطلب را دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق ادمین هستم. دسترسی ها رو نزدم. احتمالا از همون اختلاف ساعت باشه. ولی اگه از اختلاف ساعت باشه باید چکار کنم؟ ممنون میشم دقیقا راهنمایی کنید چون کاربر حرفه ای نیستم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در تنظیمات اصلی تنظیم ساعت رو روی tehran قرار بدید به سرور خود هم گزارش بدید که تنظیمات ساعت سرور درست باشه 1 واکنش ها : sajad89m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad89m 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 ببخشید دقیقا متوجه نشدم باید از کجا ساعت رو تغییر بدم. ممنون میشم دقیق تر راهنمایی کنید. چون خودم هر چی توی تنظیمات جوملا میگردم تنظیم ساعت ندیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود منوی سایت » تنظیمات اصلی (تنظیمات کلی) وقتی که وارد شدید فکر کنم تو تب سرور باشه 1 واکنش ها : sajad89m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر