famfilm2011 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام بعد از ارسال پیام فارسی، نوشته ها به صورت درست به ایمیل ارسال نمی شوند. خرچنگ قورباغع ای به ایمیل ارسال می شوند. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر اینم لینک ماژول T.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام تو فایل helper.php خط 18 charset=iso-8859-1 باید به این تبدیل بشه charset=utf-8 5 واکنش ها : محمدحسین میری، مصطفی صفرعلی، famfilm2011 و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
famfilm2011 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام تو فایل helper.php خط 18 charset=iso-8859-1 باید به این تبدیل بشه charset=utf-8 خیلی ممنون - واقعا دستتون درد نکنه - هرچی بگم کم گفتم - کاری از دست ما جز درخواست اجر شما از نزد خدا چیز دیگه ای بر نمی یاد. 2 واکنش ها : محمدحسین میری و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 خواهش میکنم این وظیفه ما هستش دنبال چیزی جز همون اجری که پیش خداست هم نیستیم خدا رو شکر که مشکل شما حل شد 1 واکنش ها : famfilm2011 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadeghpa80 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من از این ماژول استفاده کردم اما وقتی توی صفحه مورد نظر میذارمش دیگه منوهام کار نمی کنن ؟ علتش چیه ؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم لطفا قوانین انجمن را مطالعه کرده و طبق آن عمل کنید سوالتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید البته پاسخ رفع این مشکل قبلا بارها ارائه شده... جستجو... موفق باشید 1 واکنش ها : sadeghpa80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر