salamander 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام. دوستان من جوم شاپینگ رو نصب کردم و از کارش خیلی خوشم اومد فقط تو کار کردن باهاش به یه مشکلی خوردم محصول رو ایجاد کردم قیمت و مالیات 6٪ رو براش تعریف کردم اما این مبلغ مالیات رو به جمع مبلغ محصول اضافه نمیکنه و به صورت جدا گانه فقط میگه انقد مالیات و در فاکتور آخر هم جمع نمیکنه تو انجمن جومینا گشتم نبود چیزی تو انجمن های دیگه هم دنبال کردم چیزی پیدا نکردم که بتونه کمکم کنه و در عین حال میدونم باید چیزه ساده ای باشه.... لطف میکنید کمکم کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 شما هر محصولی رو که وارد کنی قیمتشو این مالیاتو وارد می کنه براش. مثلا اگه 20٪ باشه وقتی قیمت محصولو می زنی 1000 خودش تبدیل می کنه به 1200. برای تغییر امتحان کن یه نمونه رو. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام تغییرات زیر رو اعمال کنید مشکل شما رفع میشه در قسمت پیکربندی/عمومی/گزینه های " نمایش قیمت در قسمت مدیریت" و نمایش قیمتها در بخش سایت" ------>قیمت(netto) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر