probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من یه بسته نصبی دارم که از مگا منو استفاده کرده می خوام ببینم این کار رو چطور انجام داده . من می خوام چند زیر منو داشته باشم و مثل این زیر هر کدوم یه نصویر با لیتک بذارم با مگا منو زیاد آشنایی ندارم . جوملا 2.5 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود شما اول به مدیریت ماژول می روید و یک ماژول همانند چیزی که در بالا می بینید می سازید یا همون لینک و عکس بعد وارد منو شده یک منو رو انتخاب می کنید(دقت کنید زیر منو باشد) در تنظیمات این منو یک گزینه وجود داره که مربوط به تنظیمات مگا منو میشه بقیه با خودتون کاری نداره 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و ممنون من ماژول رو ساختم اما جایی که بخوام به منو اختصاص بدم رو پیدا نمی کنم . از گزینه ارسال ماژول برای این گزینه منو استفاده کردم اما نتیجه نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در تصویر دوم آخرین گزینه نوشته submenu content روی module تنظیمش کنید 2 واکنش ها : mylove_iman و probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر