nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان. من قبلا خیلی راحت از ماژول آخرین نظرات استفاده می کردم. اما حالا اصلا پیشم کار نمیده حتی رو جوملا جدید هم نصب کردم اما نشد البته من قبلا از نسخه ای استفاده می کردم که کامپوننت و ماژول و پلاگین با هم بودن.الان هرچی گشتم نبود. www.rpana.ir/isnac نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام منظورتون از کار ندادن چیست؟ ارور خاصی میدهد یا...؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام منظورتون از کار ندادن چیست؟ ارور خاصی میدهد یا...؟ موفق باشید درود بر استاد عزیز ارور نمیده. اصلا سایت هیچ واکنشی به این ماژول نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر استاد عزیز ارور نمیده. اصلا سایت هیچ واکنشی به این ماژول نمیده درود بر استاد عزیز ارور نمیده. اصلا سایت هیچ واکنشی به این ماژول نمیده دوستان خواهشا کمک کنید. واقعا لازمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در لوکال هم نصب کردید؟ بازم نشد؟ هیچ تغیری ندادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در لوکال هم نصب کردید؟ بازم نشد؟ هیچ تغیری ندادید؟ اصلا تغییری ندادم. کلا جوملای جدید هم نصب کردم، باز جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان. من قبلا خیلی راحت از ماژول آخرین نظرات استفاده می کردم. اما حالا اصلا پیشم کار نمیده حتی رو جوملا جدید هم نصب کردم اما نشد البته من قبلا از نسخه ای استفاده می کردم که کامپوننت و ماژول و پلاگین با هم بودن.الان هرچی گشتم نبود. www.rpana.ir/isnac دوستان چند روزه منتظر جوابم.واقعا گیرم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود شاید تداخل داره شما یکبار از سایت جوملا اصلی اینو دانلود کنید http://www.joomlatune.com/jcomments-downloads.html اگر بازم نشد یکی یکی افزونه ها رو غیر فعال کنید ببیند کار میکنه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود شاید تداخل داره شما یکبار از سایت جوملا اصلی اینو دانلود کنید http://www.joomlatune.com/jcomments-downloads.html اگر بازم نشد یکی یکی افزونه ها رو غیر فعال کنید ببیند کار میکنه یا نه ممنن از توجهتون استاد. من حتی روی جوملای جدید(نسخه تابناک) که قبلاً کار میداد نصب کردم. اما حالا نمی دونم چی شده که جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 ممنن از توجهتون استاد. من حتی روی جوملای جدید(نسخه تابناک) که قبلاً کار میداد نصب کردم. اما حالا نمی دونم چی شده که جواب نمیده دوستان واقعا چند روزه منتظر جواب اساتیدم. ولی هنوز نتیجه نگرفتم. خواهشا اگر کسی از دوستان راه حل مناسبی داره کمکم کنه. باز عرض میکنم که مشکل بنده با ماژول آخرین نظرات جی کامنته که اصلاً نمیاد بالا. حتی روی نسخه اصلی تابناک هزاره rpana.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود من سمت راست آخرین نظرات رو می بینم و یه مورد به عنوان "بخشی بسیار نوستالژیک از فیلم بادکنک سفید (1)" درج شده الان مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 درود من سمت راست آخرین نظرات رو می بینم و یه مورد به عنوان "بخشی بسیار نوستالژیک از فیلم بادکنک سفید (1)" درج شده الان مشکل کجاست؟ آره. مجبور شدم کل کامپوننت رو از اول نصب کنم. البته اترجمه شده تیم جومی. بهرحال ممنون از توجهتون. حالا باید روی سایت اصلی هم تستش کنم.خدا کنه جواب بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 آره. مجبور شدم کل کامپوننت رو از اول نصب کنم. البته اترجمه شده تیم جومی. بهرحال ممنون از توجهتون. حالا باید روی سایت اصلی هم تستش کنم.خدا کنه جواب بده.بازم خوب جواب نداده. نه متن نظرات رو میاره نه بیشتر از یه نظر رو نشون میده کامپوننت رو از سایت اصلی دانلود کردم. ماژل کار داد. الان فقط مونده ترجمه دقیق فارسی و مهمتر از اون راست چین کردن مدیریت کامپوننت. قابل حله؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود آره شما فایل ترجمه و css هاش رو باید جایگزین کنید قابل حله 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 درود آره شما فایل ترجمه و css هاش رو باید جایگزین کنید قابل حله الان فایل زبان رو جایگزین کردم. اما مدیریت و بخش های دیگه ای از ظاهر کامپوننت هنوز انگلیسی هستن. میشه دقیق بفرمایید کدوم css ها رو باید جایگزین کنم. فعلا styl-rtl رو عوض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 الان فایل زبان رو جایگزین کردم. اما مدیریت و بخش های دیگه ای از ظاهر کامپوننت هنوز انگلیسی هستن. میشه دقیق بفرمایید کدوم css ها رو باید جایگزین کنم. فعلا styl-rtl رو عوض کردم آقای میری و دیگر دوستان. واقعا شرمنده از اینکه مدام مزاحم میشم. آخه این بحث واسه بنده حیاتیه. الان متوجه شدم که پیش من، واژول آخرین نظرات فقط با نسخه اصلی سازگاره. حالا بالاخره تونستم با جایگزینی دیتابیس، ماژول آخرین نظرات رو با کامپوننت نسخه ترجمه جومینا بیارم بالا. اما حالا جدول نظر دهی فعال نیست rpana.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست عزیز شما دفعات بسیاری تغیرات اساسی دادید بنده که الان گیج شدم شما نسخه فارسی افزونه رو نصب کنید نسخه انگلیسی ماژول رو طبق گفته خودتون که فقط نسخه انگلیسی برای شما کار میکنه رو نصب کنید حال با استفاده از آموزش زیر فایل ترجمه رو برای ماژول بسازید http://forum.joomina.ir/topic/8180-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3/ دیگه باید مشکل تون حل بشه 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست عزیز شما دفعات بسیاری تغیرات اساسی دادید بنده که الان گیج شدم شما نسخه فارسی افزونه رو نصب کنید نسخه انگلیسی ماژول رو طبق گفته خودتون که فقط نسخه انگلیسی برای شما کار میکنه رو نصب کنید حال با استفاده از آموزش زیر فایل ترجمه رو برای ماژول بسازید http://forum.joomina.ir/topic/8180-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3/ دیگه باید مشکل تون حل بشه ممنون. سعی میکنم کارش کنم. فقط سوال آخر: اگر بخوام فقط از نظرات جی کامنت بکاپ بگیرم، کدوم بخش دیتابیس پیداش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اگر در بین جداول اصلی دیتابیس قرار نداشت در جدول components دنبال آن بگردید و جدول plugins 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در خرداد 92 درود اگر در بین جداول اصلی دیتابیس قرار نداشت در جدول components دنبال آن بگردید و جدول plugins منظورم اسم جدولش بود.لطف می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اینکه سوال کردن نداره دوست من هر جدولی که نامش jcomments بود شما بک آپ بگیر حالا امکان داره چند نام هم داشته باشه ولی کلمه jcomments حتمن باید روش باشه 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر