golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من ماژول نمایش کلمات کلیدی را نصب کرده ام اما کلمات فارسی را بصورت ؟ نمایش داده می شود راهنمایی بفرمایی تشکر topcloud نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام انکودینگ فایلهای افزونه رو روی UTF-8 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 92 تشکر انکودینگ کلیه فایل های ماژول رو تغییر دادم اما هنوز مشکل پا بر جاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
popapo 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام من هم همین مشکل رو داشتم، اگرچه این پست جدید نیست اما خواستم بیجواب نمونه شاید به درد کسی خورد. من با سازنده ماژول، آقای باب گلوی تماس گرفتم و ایشون خیلی سریع پاسخ دادن. به دلایلی که توضیح داده بودن این ماژول از اینکودینگ سراسری یو تی اف 8 استفاده نمیکنه و فقط برای الفبای کشورهای اروپایی و روسیه آماده شده. اما راهحل این هست که توی باکس "اکسترا کرکترز" در تب "تکسک" ماژول، حروف الفبا رو به صورت دستی وارد کنید، ماژول کار میکنه اما باز نتیجه دلخواه حاصل نمیشه چون باید تمام کاراکترها از جمله حروف الفبا رو به صورت کامل وارد کنید! امتحان کنید، شاید برای شما راضی کننده باشه. . موفق باشید. ویرایش شده شهریور 92 توسط popapo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر