musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من یه کاربر تازه وارد به دنیای جوملا هستم و یک کار نیز انجام دام الان روی آرس سایتم میگه مورد حمله تروجان قرار گرفتم و سایت بالا نمی یاد یکی بهم کمک کنه خواهشا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام چه تغییری انجام دادید ؟ افزونه ای نصب یا حذف کردید ؟ آدرس سایتتون رو هم قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام چه تغییری انجام دادید ؟ افزونه ای نصب یا حذف کردید ؟ آدرس سایتتون رو هم قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام ممنون از لطفتون نه تغییری دادم نه افزونه نصب کردم اینم آدرس world-co.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام http://forum.joomina.ir/topic/19786-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-reported-attack-page موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ممنون منم دقیقا همین مشکلو دارم، دارم چک میکنم ببینم چجوری می تونم برطرفش کنم تو وب مستر گوگل هم چک کردم بازم ممنون از راهنماییهاتون ، لینکی که دادید خیلی مفید بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام ممنون منم دقیقا همین مشکلو دارم، دارم چک میکنم ببینم چجوری می تونم برطرفش کنم تو وب مستر گوگل هم چک کردم بازم ممنون از راهنماییهاتون ، لینکی که دادید خیلی مفید بود راستی اینم بگم من به هاستم اعتماد نداشتم ، چون پایان اعتبارش بود عوض کردم و تو وب مستر درخواست چک کردن مجدد دادم ،الن با کروم هم باز میشه 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر