poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من یه فرم ساز حرفه ای رایگان واسه حوملا 2.5 تیاز دارم خیلی هم تو نت و اینجا گشتم اما پیدا نکردم میشه یکی کمک کنه لطفن کارم گیره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیز میتونی از rsform استفاده کنی هم فارسی داره هم رایگانش هست 2 واکنش ها : محمدحسین میری و poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیز میتونی از rsform استفاده کنی هم فارسی داره هم رایگانش هست میشه لینک یکیشئ که ترجمه فارسی درست داره بدین؟ یه دونه قبلن دانبود کردم فارسیش مشکل داره ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 دوست عزیز هیچ نیازی به فارسی بودن نداره. فقط برای تاریخ شمسی به کارتون می یاد ... اگه تاریخ لازم ندارین از نسخه ی موجود لاتینش استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parniyan 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان من یه فرم ساز حرفه ای رایگان واسه حوملا 2.5 تیاز دارم خیلی هم تو نت و اینجا گشتم اما پیدا نکردم میشه یکی کمک کنه لطفن کارم گیره ممنون من زیاد اطلاعات ندارم ومبتدی هستم اما rsformpro رو که دانلود میکنین یه فایل زیپ farsi.zip داره اونو هم باید بگیرین ونصب کنین من دانلود کردم اما دقیقا نمیدونم ازچه سایتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر