saam1367 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلامامروز بعد از اینکه وارد کنترل پنل شدم با یه صحنه عجیب مواجه شدم!!!هیییییچ آیتمی توی کنترل پنل وجود نداره، جز گزینه خروج و نمایش سایت!"عکس رو قرار دادم"در ضمن لینک ارسال یک مطلب هم که توی سایت برای کاربران ویژه قرار داده بودم هم حذف شده. ورژن جوملا هم 2.5.11 هستلطفا دوستانی که نسبت به رفع این مشکل آگاهی دارن کمک کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saam1367 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 خوشبختانه یه پشتیبانی داشتم، فعلا مشکلم حل شد. ولی دقیق متوجه نشدم مشکل از کجاست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خودبخود اینطور شده بود!؟ ماژول هاش رو غیر فعال نکرده بودید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saam1367 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 متوجه شدم؛ اشتباها سطح دسترسی ویژه رو دستکاری کرده بودم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر