erfanpj 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلاممن مشکلی دلرم در رابطه با دو زبانه کردنمن الان یه مشکلی دارم توی صفحه اصلی - همه باید منویی به اسم صفحه اصلی بزارم ؟وقتی این کارو میکنم در دو حالت انگلیسی و فارسی منوی صفحه اصلی میاد و MAIN Page نمیادو همچنین صفحه اصلی و MAIN Page رو باید زیر مجموعه صفحه اصلی بزارم ؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلاممن مشکلی در دو زبانه سازی دارممن طبق دستورهایی که تو آموزش دو زبانه سازی بود تمامه کارهارو انجام دادماما الا یک مسئله ای هست و اون اینکه من الان در هر دو زبانم منوی صفحه اصلی یی را که در صفحه اصلی - همه ساختم میبینمو منوهایی که به زبانه انگلیسی و فارسی اختصاص دادم رو ندارممن دقیقا در صفحه اصلی - همه یک منو ساختم به اسم صفحه اصلی و برای همه زبانهاو دو بخش انگلیسی و فارسی چند منوی دیگر که به صورت پیشفرض هم یکی به اسم صفحه اصلی و دیگری HOMEاما تنها منویی که ظاهر میشه همون عنوان منوی اصلی هستش که در صفحه اصلی - همه ساختمممنون میشم از دوستان راهنمایی کنیدهمچنین من بارها جستجو کردم و بارها آموزش رو خوندم:auau: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات سایت خودتون را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید 2 واکنش ها : ssima و erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات سایت خودتون را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید با تشکر فراوان اطلاعات پیغام خصوصی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ssima 0 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات سایت خودتون را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید با سلام من هم به این مشکل برخوردم میشه به بنده هم کمک کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات را بفرستید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر