mparvaneh 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با احترام به تمامی دوستان من یک پورتال دارم که روی ورژن 1.5 جوملا قرار داره ، ظاهرا همان گونه که بحث شد به هیچ وجه نمیتونه به ورژن 2.5 ارتقاع بدم اما مشکل از جایی شروع میشه که برای امنیت اومدم و روی اون RSFIREWALL رو نصب کردم دائما میبینم توی ایمیلم یک نامه به صورت زیر میاد Page: /administrator/index.php Description: There was an unsuccessful attempt to login into the backend section of your website using an unknown username. Alert level: Medium Date of event: 06.05.2013 14:56:39 User IP: 146.0.79.23 User Id: 0 Username: دوستان نمیدونم خود کاربرهای این پورتال هستن و یا که دارم مورد حمله قرار میگیرم لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mparvaneh 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با احترام به تمامی دوستان من یک پورتال دارم که روی ورژن 1.5 جوملا قرار داره ، ظاهرا همان گونه که بحث شد به هیچ وجه نمیتونه به ورژن 2.5 ارتقاع بدم اما مشکل از جایی شروع میشه که برای امنیت اومدم و روی اون RSFIREWALL رو نصب کردم دائما میبینم توی ایمیلم یک نامه به صورت زیر میاد Page: /administrator/index.php Description: There was an unsuccessful attempt to login into the backend section of your website using an unknown username. Alert level: Medium Date of event: 06.05.2013 14:56:39 User IP: 146.0.79.23 User Id: 0 Username: دوستان نمیدونم خود کاربرهای این پورتال هستن و یا که دارم مورد حمله قرار میگیرم لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر دوستان من در اینترنت جستجو میکنم ظاهرا یک نوع حمله داره اتفاق می افته اینم لینکشه کسی میتونه به من کمک کنه http://wadt.org/wadtorg/index.php/en/?p=916&option=com_wordpress&Itemid=49 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر