sabz 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام: مدتی پیش میخواستم قبل از اینکه سایتم رو آپلود کنم قالبها و ماژولهای بی استفاده ای را که در قسمت مدیریت وجود داشت رو پاک کنم، نمیدونم چی شد که بعد از اون دیگه نتونستم وارد قسمت ویرایش هر کدوم از ماژولهام بشم ، یکی از دوستان پیشنهاد داد که جوملای جدیدیبسازم و فایلها رو انتقال دهم این کار رو هم کردم ولی تاثیری نداشت،دوست دیگه ای هم گفت ممکنه سایت آپلود بشه این مشکل برطرف بشهولی متاسفانه باز هم نشد حالا من نمیتونم وارد قسمت ویرایش ماژولهام بشم و سایتم با کلی اشکال رو اینترنت هست ، کسی میتونه لطف کنهو کمکم کنه که من بهش دسترسی بدم؟با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات را ارسال بفرمائید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 با غیرفعال کردن پلاگین Helix Framework مشکل حل شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر