amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام نسخه جوملای من 2.5.8 جومینا هستش وقتی که آپدیت 2.5.11 جومینا امد توی مدیریت هیچ پیغامی برای بروز رسانی نیومد بسته بروزرسانی رو دانلود کردم وقتی میخوام نصب کم بعد چند دقیقه یه پیغام میده میگه کپی با شکست مواجه شد است لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما یکبار از روش دستی هم استفاده کنید ببینید جواب میده یا خیر ابتدا در هاست ، فایل را داخل پوشه tmp آپلود کنید و در آنجا extract کنید سپس در قسمت مدیریت افزونه با استفاده از گزینه نصب از پوشه، جوملای خودتون را بروزرسانی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام جناب موذنی من این کارو قبلا کرده بودم ولی بخاطر گل روی شما باز هم انجام دادم و دوباره همون پیغام خطا ظاهر شد متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 92 در صورت تمایل اطلاعات هاست + جوملا خودتون را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر