kambizkhalafi 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من کد نقشه رو در یک سایت http://jsfiddle.net/ezNrp/ پیدا کردم بعد از اینکه از طریق Html سفارشی نصب میکنم لینک نقشه ها اجراء نمیشه راه حل چیه [codesyntax] [/codesyntax] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از پلاگین sourcere برای افزودن کد استفاده کنید جستجو کنیدش پیدا می کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 من این پلاگینی که گفتید رو نصب کردم ولی هیچ اتفاقی تیفتاد ممنون میشم که جواب بدید راستی یه افزونه ماژول بود که میتونستیم با اون هم کد های Php و Html را قرار دهیم میتونید اون رو معرفی کنید عکس نقشه اومد ولی لینکهایی که روی هر قسمت نقشه دادم اجراء نمیشود . لینک ها در دیرم ویور اجراء میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام دوست عزیز ، پلاگین Sourcerer نیز همین عمل را انجام میدهد شما پس از نصب ابتدا مطمئن شوید که کلیه اجزاء افزونه فعال شده باشد در اینصورت در هر مکانی که ادیتور را ببینید در زیر ادیتورتون دکمه ای اضافه شده که از طریق اون میتونید کد موردنظرتون رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر