amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام منوی بالای سایتم زیر مجموعه داره مشکلی نداری ولی وقتی به مجموعه زیر مجموعه اضافه میکنی فاصله زیادی تو نشون دادنش میوفته مثلا منوی پنوماتیک -> جک زیر مجموعه کامپکت هستش که با فاطله نشون میده http://www.borna-ind.com/fa/ متشکرم 1 واکنش ها : barzkar_a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در انتهای فایل templates/zt_xenia25/zt_menus/zt_megamenu/zt.megamenu.css کد زیر را اضافه کنید div#menu-176_menusub_sub2.menusub_mega { right: 96px !important; top: 104px;} در خط 27 مسیر templates/zt_xenia25/css/template_rtl.css کد زیر قرار دارد #menusys_mega .megacol ul li a span.no-image { background: url("../images/rtl/icon-li-hover-rtl.png") no-repeat scroll 100% 50% transparent; padding: 0 20px 0 0;} خط زیر را به کد بالا اضافه کنید width: 100%; موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام جناب صفر علی ممنونم یه مشگل دیگه هم هست وقتی یه زیر مجموعه دیگه بهش میدی باز هم همون مشگل بوجود میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انتهای مسیر templates/zt_xenia25/zt_menus/zt_megamenu/zt.megamenu.css کد زیر را اضافه کنید div#menu-214_menusub_sub3.menusub_mega { right: 88px !important; top: 73px;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان عزیزم من یک مشکل در منوی آبشاری دارم و اینکه زیر منوهای من وقتی فعال هستند بصورت پیش فرض پایین هستند و زیر منوها باز می شوند وقتی با موس روشون حرکت می کنند بالا می روند. ولی باید زیر منوها بطور پیش فرض بسته باند. منوی من zt_megamenu هست ممنون میشم هرکس من را میتونه راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر