شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام به دوستان عزیز خوب من چند وقتی نبودم کلا برا همین پسورد سایتم فراموش شده جستجو هم کردم ولی چیزی که بشه کمکم کنه پیدا نکردم کسی از دوستان هست که به صورت کامل منو رو راهنمای کنه ؟ 2.5 با تشکر از همگی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام میتونی از منوی هاستت گزینه PHP MY ADMIN رو انتخاب کنی تو دیتا بیس مربوط به جوملا گزینه مربوط به یوزر رو انتخاب کن و پسوردش رو عوض کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام میتونی از منوی هاستت گزینه PHP MY ADMIN رو انتخاب کنی تو دیتا بیس مربوط به جوملا گزینه مربوط به یوزر رو انتخاب کن و پسوردش رو عوض کن دوست عزیز اونجا چند گزینه یوزر وجود داره کدومو انتخاب کنم ؟ vovt9_users vovt9_user_notes vovt9_user_profiles vovt9_user_usergroup_m کدومو انتخاب کنم و بعد چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود user رو انتخاب کنید دکمه ویرایشش رو بزنید نوع اون رو MD5 قرار بدید و پسورد رو عوض کنید 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود user رو انتخاب کنید دکمه ویرایشش رو بزنید نوع اون رو MD5 قرار بدید و پسورد رو عوض کنید با تشکر از جواب مفیدتون فقط یه سوال بعد از این کار و وارد سایت شدی نباید چیزی رو نباید به حات اولیه تغییر داد ؟ یا نه مهم نیست ؟ 1 واکنش ها : سید هادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام نه دیگه نیازی به تغییر خاصی نیست همون تعویض پسورد در دیتابیس کافیه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر