gholami_sam 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و عرض ادب خدمت دست اندرکاران جومینا. خدا قوت در رابطه با سیستم جامع پرداخت بانک ملت جومینا و همچنین در رابطه ارتباط جوم شاپینگبا بانک ملت مشکلاتی دارم .. البته میدونم درگاه بانک ملت چند روز اختلال داشت.. مشکلم اینه که وقتی میخواد به درگاه بانک متصل بشه یک پیغام میاد و بعد به سایت بانک ملت متصل میشه. تصویرش رو در ادامه درج میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست. یه کمی زننده است برای وب سایتم. بازم ممنون از زحماتی که بدون اجر برای جوملا میکشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در دیتابیستون جدول session را Empty کنید . اگر مشکل برطرف نشد ممکنه با افزونه ای در ارسال session تداخل داشته باشید در اینصورت افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال و تست کنید و در هر بار تست کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید یا از مرورگر دیگری استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : gholami_sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gholami_sam 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام در دیتابیستون جدول session را Empty کنید . اگر مشکل برطرف نشد ممکنه با افزونه ای در ارسال session تداخل داشته باشید در اینصورت افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال و تست کنید و در هر بار تست کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید یا از مرورگر دیگری استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام. دوست گرامی از وقتی که برای پاسخ گذاشتید. بسیار سپاسگذار و ممنونم. دستور العملی که فرمودید را چک خواهم نمود فقط یک مورد ، در مورد تداخل ماژول خواستم بدونم که آیا ممکنه سیستم جامع پرداخت بانک ملت جومینا با جوم شاپینگ جومینا با هم تداخل داشته باشند؟ یا باید ایراد رو جای دیگه جستجو کنم؟ ممنونم. با سپاس فراوان. خدا قوت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام باید با آزمون و خطا تست کنید ولی بطور معمول نباید تداخلی داشته باشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : gholami_sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghelgholi 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام سایت منم این مشکلو داره و موقع اتصال به بانک پیغام خطای زیر رو میده. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. shop.patkid.com Error HTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out!url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdlcontent_type: http_code: 0header_size: 0request_size: 0filetime: -1ssl_verify_result: 0redirect_count: 0total_time: 30.14785namelookup_time: 0.008204connect_time: 0pretransfer_time: 0size_upload: 0size_download: 0speed_download: 0speed_upload: 0download_content_length: -1upload_content_length: -1starttransfer_time: 0redirect_time: 0certinfo: Arrayredirect_url: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید و به سربرگ اطلاعات php بروید بررسی کنید که آیا CURL روی هاستتون فعال هست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ghelgholi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghelgholi 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید و به سربرگ اطلاعات php بروید بررسی کنید که آیا CURL روی هاستتون فعال هست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق با سلام من چک کردم دیدم اصلا تو اون قسمت که شما فرمودید هیچ اطلاعاتی نمایش داده نمیشه ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عدم نمایش میتونه به خاطر تنظیمات سرورتون باشه از ادمین سرورتون سوال کنید که این مورد رو براتون فعال کردند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ghelgholi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghelgholi 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عدم نمایش میتونه به خاطر تنظیمات سرورتون باشه از ادمین سرورتون سوال کنید که این مورد رو براتون فعال کردند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق با سلام من از ادمین پرسیدم میگن به دلایل امنیتی اون قسمت رو بستن ولی curl فعال هست. فکر میکنید از چی باشه. ممنون از پیگیریتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghelgholi 0 ارسال شده در خرداد 92 دوستان عزیز کسی راهی به ذهنش میرسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsrayaneh 1 ارسال شده در خرداد 92 مشکل از درگاه بانک ملت الکی دیتا بیسو غیره رو کارنداشته باش یعنی با آی پی خارجی مشکل داره آدرس وب سروی باید در پلاگین تغییر کنه باید به صورت آدرس زیر باشد https://pgwsf.bpm.bankmellat.ir:1443/pgwchannel/services/pgw?wsdl که حرف f به pgws اضافه بشه که باد در پلاگین قرار بدن تا وصل بشه به پرت 1443 امیدوارم تا دوستان این کارو انجام بدن 1 واکنش ها : ghelgholi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام پست شماره 55 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/17708-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%AF-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%BE/#entry98899 موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : gholami_sam و ghelgholi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gholami_sam 5 ارسال شده در مهر 92 سلام. دوست گرامی از وقتی که برای پاسخ گذاشتید. بسیار سپاسگذار و ممنونم. دستور العملی که فرمودید را چک خواهم نمود فقط یک مورد ، در مورد تداخل ماژول خواستم بدونم که آیا ممکنه سیستم جامع پرداخت بانک ملت جومینا با جوم شاپینگ جومینا با هم تداخل داشته باشند؟ یا باید ایراد رو جای دیگه جستجو کنم؟ ممنونم. با سپاس فراوان. خدا قوت سلام وقت بخیر بنده یک جوملای عاری از هر برنامه ای نصب کردم و بعد سیستم پرداخت جومینا رو با افزونه هاش تک تک نصب و فعال نمودم. اما مشکل ارور همچنان پا برجاست حتی بجای سرور خارجی سرور داخلی رو هم نصب نمودم . فقط خواستم به اطلاع برسونم همچنان اون ارور زشت ظاهر میشه و نتونستم راهی براش پیدا کنم و با جوملای بدون اطلاعات هم مشکل پا برجاست. ممنون میشم اگر کمکم نمائید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dtamin 0 ارسال شده در آبان 92 سلام و عرض ادب خدمت دست اندرکاران جومینا. خدا قوت در رابطه با سیستم جامع پرداخت بانک ملت جومینا و همچنین در رابطه ارتباط جوم شاپینگبا بانک ملت مشکلاتی دارم .. البته میدونم درگاه بانک ملت چند روز اختلال داشت.. مشکلم اینه که وقتی میخواد به درگاه بانک متصل بشه یک پیغام میاد و بعد به سایت بانک ملت متصل میشه. تصویرش رو در ادامه درج میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست. یه کمی زننده است برای وب سایتم. بازم ممنون از زحماتی که بدون اجر برای جوملا میکشید. سلام من هم همین مشکل رو دارم و همین ارور داده می شه لطفا راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nader0 0 ارسال شده در آذر 92 سلام و عرض ادب خدمت دست اندرکاران جومینا. خدا قوت در رابطه با سیستم جامع پرداخت بانک ملت جومینا و همچنین در رابطه ارتباط جوم شاپینگبا بانک ملت مشکلاتی دارم .. البته میدونم درگاه بانک ملت چند روز اختلال داشت.. مشکلم اینه که وقتی میخواد به درگاه بانک متصل بشه یک پیغام میاد و بعد به سایت بانک ملت متصل میشه. تصویرش رو در ادامه درج میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست. یه کمی زننده است برای وب سایتم. بازم ممنون از زحماتی که بدون اجر برای جوملا میکشید. سلام دوستان منم این مشکل رو دارم...اما هرچی اینجاها گشتم جوابی پیدا نکردم...؟؟؟ چطور باید این خطا رو برطرف کرد....؟ البته درگاه خوب کار میکنه...اما قسمت انتقال صفحه این خطا رو هم نشون میده.که اصلا جالب نیست.... چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ راهنمای ؟؟؟؟؟؟ ________ادمیـــــــــــــن::: یه مشکل خیلی عظیم این اجمن سایت خودتونم داره که آدم هرکاری میخواد بکنه همش میگه وارد سیستم نشدی...من 10بار زدم شناسه کاربری و رمز تا تونستم پست بزارم تو هر صفحه ای که میرم دوباره خارج میشه!!!!!!درستش کنید________ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 قبلا در موردش صحبت شده مشکل از سرور شماست با یه تیکت حل میشه 1 واکنش ها : nader0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nader0 0 ارسال شده در آذر 92 قبلا در موردش صحبت شده مشکل از سرور شماست با یه تیکت حل میشه قبلا در موردش صحبت شده مشکل از سرور شماست با یه تیکت حل میشه عزیزدل من با مدیر هاست صحبت کردم بهش گفتم همچین مشکلی دارم و CURL رو فعال کنه... جواب داد فعاله... این جوابش::: تابع curl فعال است . لطفا ارورلاگ را بررسی کنید و بفرمایید چه تابعی را نیاز دارید تا فعال کنیم . از کجا بدونم چه تابعی رو باید فعال کنه؟ چه تابعی شما میدونی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 من از توابع سرور زیاد سردرنمیارم اما تو انجمن یادمه اکثر افرادی که همین مشکل رو داشتن تیکت زدن و به نتیجه رسیدن بنده هم همین مشکل رو داشتم با ارسال پیغام خطا بلافاصله برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در اسفند 92 سلام بعد از نصب در قیمت پرداخت سریع. تا مرحله " درحال انتقال به بانک لطفا کمی صبر کنید" جلو میره اما توی همین صفحه متوقف میشه و به سایت درگاه بانک ملت نمیره و پیغام خطای زیر رو نمایش میده؟ توی انجامن هم گشتم در رابه با این مشکل موضعی پیدا نکردم Notice: Use of undefined constant coderah - assumed 'coderah' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 86 Notice: Use of undefined constant cname - assumed 'cname' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant cemail - assumed 'cemail' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant cadd - assumed 'cadd' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant ccellphone - assumed 'ccellphone' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant postalcode - assumed 'postalcode' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line14761 در حال انتقال به بانک لطفا کمی صبر نمایید Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 14849 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 4351 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 14893 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 14899 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 15017 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 13179 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 13179 نسخه 1.4 International رو نصب کردم جوملا 2.5.18 IP سرور : 199.26.84.140 برای شرکت به پرداخت ارسال شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در اسفند 92 دوستان کسی نیست این مشکل رو برطرف کنه؟ یا راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaghi21 0 ارسال شده در تیر 93 سلام بعد از نصب در قیمت پرداخت سریع. تا مرحله " درحال انتقال به بانک لطفا کمی صبر کنید" جلو میره اما توی همین صفحه متوقف میشه و به سایت درگاه بانک ملت نمیره و پیغام خطای زیر رو نمایش میده؟ توی انجامن هم گشتم در رابه با این مشکل موضعی پیدا نکردم Notice: Use of undefined constant coderah - assumed 'coderah' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 86 Notice: Use of undefined constant cname - assumed 'cname' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant cemail - assumed 'cemail' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant cadd - assumed 'cadd' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant ccellphone - assumed 'ccellphone' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Notice: Use of undefined constant postalcode - assumed 'postalcode' in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on line 108 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line14761 در حال انتقال به بانک لطفا کمی صبر نمایید Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 14849 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 4351 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 14893 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 14899 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 15017 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 13179 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/dehyarde/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/lib/nusoap.php on line 13179 نسخه 1.4 International رو نصب کردم جوملا 2.5.18 IP سرور : 199.26.84.140 برای شرکت به پرداخت ارسال شده . دوستان من هم دقیقا مشکلی شبیه به مشکل بالا در هنگام اتصال به بانک ملت رو دارم لطفا آقای تهرانی پاسخگو باشند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر