mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام. من در سایتم از افزونه خبری idanews استفاده می کنم. ولی خطای زیر را می دهد. البته در دو ماژول دیگه هم مشابه همین خطا را می دهد. لطفا راهنمایی کنید Warning: Invalid argument supplied for foreach() in/home2/pasokhgo/domains/pasokhgou.ir/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.phpon line 937 www.pasokhgou.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام. من در سایتم از افزونه خبری idanews استفاده می کنم. ولی خطای زیر را می دهد. البته در دو ماژول دیگه هم مشابه همین خطا را می دهد. لطفا راهنمایی کنید Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/pasokhgo/domains/pasokhgou.ir/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 937 www.pasokhgou.ir البته این مشکل دوباره حل شده. نمیدنم از کجا این مشکل پیدا میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اگر خود به خود حل میشه و دوباره میاد می تونه از هاست باشه با اینکه warrning هم اخطارهایی است که از سمت هاست است با مدیریت هاست خود در میان بگذارید ببنید چیکار می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر