heroesofnewerth 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من بسته نصبی فروشگاه بازار شرکت خلیلان رسانه را نصب کردم ولی به دلیل اینکه کامپوننت ویرچومارت این بسته در قسمت تنطیمات فروشگاهیی یه مشکلی داشت مجبور شدم که کامپوننت ویرچومارت جومینا را دانلود و نصب کنم ولی وقتی این کامپوننت را نصب کردم سایت پیغام زیر را میده Fatal error: Call to undefined method VmConfig::loadJLang() in/home/------/domains/--------/public_html/shop/modules/mod_virtuemart_cart/mod_virtuemart_cart.phpon line 29 آدرس سایت http://animeland.ir/shop لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مطمئن هستید که نسخه افزونه و جوملاتون یکی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
heroesofnewerth 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مطمئن هستید که نسخه افزونه و جوملاتون یکی است؟ با سلام اطلاعات جوملا را براتون پیام خصوصی کردم لطفا نگاه کنید با تشکر برام خیلی مهمه که درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 آموزش حذف افزونه از طریق دیتابیس رو جستجو کنید و طبق اون افزونه مورد نظر رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر