orache 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من کتاب اموزش نصب جوملا رو از همین جا دانلود کردم ولی نمیتونم نصب کنم تو قسمت پایگاه داده گیر دارم اصلا نمیدونم چیکار باید کرد تو قسمت mysql database یک دیتابیس ساختم نمیدونم چی بگم یه چیزی ساختم که ازم یک نام کاربری خاست یک نام دیتابیس و پاسورد من اینارو وارد کردم تو اموزش ها مینوسه حالا باید معرفی کنید ولی من نمیدونم چجوری معرفی کنم اصلا این قسمت هایی که اونا میگن واسه من نیست مثلا add user to detabase اصلا واسه من وجود نداره وقتی هم تو قسمت نصب جوملا نام دیتابیس رو میزنم ارور میگیره نگاه کنین ممنون لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 راستی اینو یادم رفت من تو xzn هاست دارم و اینو بگم اصلا پنل کاربری من شکلش فرق میکنه نگاه کنین این شکلیه در حالی که اینجا طور دیگه ای نشون میده من فقط mysql database دارم اون 3 تا چیز دیگه هم داره تازه واسه من تو منوی ادونسه ولی واسه اون تو دیتابیس اصلا سر در نمیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود نام کاربری رو نام دیتابیس رو باید بعد اون چند حرف وارد کنید به این شکل : u427673641_database name نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام برای حفظ امنیت سایتتون هم که شده یه دیتابیس جدید با اطلاعات جدید ایجاد کنید و به هنگام نصب جوملا همانند زیر که برگرفته از اطلاعات فعلیتون هست اقدام کنید نوع دیتابیس :Mysqlنام هاست :mysql.xzn.irنام کاربری :u427673641_orachرمز عبور :همون پسوردی رو که در قسمت بالا (create a new mysql...) در فیلد سوم به نام password وارد کردید را وارد کنیدنام دیتابیس :u427673641_blogپیشوند جداول :هر چی که دلتون خواست وارد کنید فقط مهم اینه که اون علامت آندرلاین رو فراموش نکنید در مرحله بعد بطور پیشفرض به تنظیمات FTP نیازی نیست . بعد از نصب جوملا اگر نیاز به استفاده از FTP داشتید میتونید در قسمت تنظیمات کلی تنظیم کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر