aliiiii 11 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خدمت دوستان عزیزم یک بسته نصبی خارجی دارم که ویرچومارت2 روی اون نصب هست چطور میتونم فارسیش کنم و یا با ویرچومارت جومینا جایگزینش کنم؟ وقتی بعد از نصب بسته از مدیریت افزونه ها ویرچومارت اصلی رو پاک میکنم ارور میده و نمی شه ویرچومارت جدید ریخت وقتی هم که فولدرها رو جایگزین میکنم درست فارسی نمیشه لطفاً راهنمایی بفرمائید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ویرچومارت یه کامپوننت سنگینه فارسی کردنش هم کار سختیه در جوملا 2.5 هم بعد از نصب افزونه نمیشه فارسیش کرد یا ناقص میشه شما جدا جدا سی اس اس های فارسی شده رو جایگزین کن برای نصب زبان فارسی بهتره یه بسته زبان رو برای کامپوننت نصب کنی که در محیط خودش بصورت جدا نصب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ویرچومارت یه کامپوننت سنگینه فارسی کردنش هم کار سختیه در جوملا 2.5 هم بعد از نصب افزونه نمیشه فارسیش کرد یا ناقص میشه شما جدا جدا سی اس اس های فارسی شده رو جایگزین کن برای نصب زبان فارسی بهتره یه بسته زبان رو برای کامپوننت نصب کنی که در محیط خودش بصورت جدا نصب میشه سلام به دوست عزیزم یک راه خیلی آسون و مطمئن برای فارسی کردن ویچومارت انگلیسی 2 پیدا کردم که نیازی به فارسی سازی سی اس اس ها و ... نیست صددرصد تضمینـــی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر